Halaxsi Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 450 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #31 Sabah oldu geçirebildin mi bari?
ddr1 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 880 Çözümler 3 Yer İstanbul 24 Ocak 2021 #32 Halaxsi dedi: Sabah oldu geçirebildin mi bari. Genişletmek için tıkla... Uyuya kalmışım sabah 11 de kalktım, pişmanlık ama bu gece gene ayaktayım bu sefer uykum yok saat 2.51 yani rahat geçer.
Halaxsi dedi: Sabah oldu geçirebildin mi bari. Genişletmek için tıkla... Uyuya kalmışım sabah 11 de kalktım, pişmanlık ama bu gece gene ayaktayım bu sefer uykum yok saat 2.51 yani rahat geçer.
Berkay058 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 1.432 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #33 Hocam yanlış anlamayın ama neden uyumamanız gerekiyor? Merak ettiğimden soruyorum.
ddr1 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 880 Çözümler 3 Yer İstanbul 24 Ocak 2021 #34 Berkay058 dedi: Hocam yanlış anlamayın ama neden uyumamanız gerekiyor? Merak ettiğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımla iddiaya girdik o yüzden uyuya kalınca pişmanlık duydum kazansaydım 100 TL cepteydi yani sabah ezanına kadar uyumayarak.
Berkay058 dedi: Hocam yanlış anlamayın ama neden uyumamanız gerekiyor? Merak ettiğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımla iddiaya girdik o yüzden uyuya kalınca pişmanlık duydum kazansaydım 100 TL cepteydi yani sabah ezanına kadar uyumayarak.
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 24 Ocak 2021 #35 ddr1 dedi: Arkadaşımla iddiaya girdik o yüzden uyuya kalınca pişmanlık duydum kazansaydım 100 TL cepteydi yani sabah ezanına kadar uyumayarak. Genişletmek için tıkla... Allah başka dert vermesin.
ddr1 dedi: Arkadaşımla iddiaya girdik o yüzden uyuya kalınca pişmanlık duydum kazansaydım 100 TL cepteydi yani sabah ezanına kadar uyumayarak. Genişletmek için tıkla... Allah başka dert vermesin.
ddr1 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 880 Çözümler 3 Yer İstanbul 24 Ocak 2021 #36 KırAtlıLiberal dedi: Allah başka dert vermesin. Genişletmek için tıkla... Amin.
Berkay058 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 1.432 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #37 ddr1 dedi: Arkadaşımla iddiaya girdik o yüzden uyuya kalınca pişmanlık duydum kazansaydım 100 TL cepteydi yani sabah ezanına kadar uyumayarak. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Zor iddiaymış. O zaman kolay gelsin size.
ddr1 dedi: Arkadaşımla iddiaya girdik o yüzden uyuya kalınca pişmanlık duydum kazansaydım 100 TL cepteydi yani sabah ezanına kadar uyumayarak. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Zor iddiaymış. O zaman kolay gelsin size.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 24 Ocak 2021 #38 ddr1 dedi: Arkadaşımla iddiaya girdik o yüzden uyuya kalınca pişmanlık duydum kazansaydım 100 TL cepteydi yani sabah ezanına kadar uyumayarak. Genişletmek için tıkla... Yazık olmuş, açsaydın Kurtlar Vadisi'ni evdekileri kahvaltıya kaldırırdın.
ddr1 dedi: Arkadaşımla iddiaya girdik o yüzden uyuya kalınca pişmanlık duydum kazansaydım 100 TL cepteydi yani sabah ezanına kadar uyumayarak. Genişletmek için tıkla... Yazık olmuş, açsaydın Kurtlar Vadisi'ni evdekileri kahvaltıya kaldırırdın.
OsurtanBiber Hectopat Katılım 7 Eylül 2019 Mesajlar 393 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2021 #39 Hocam çok zor değil ya. 2 günde bir yaptığım aktivite. Açın bilgisayarı, istediğiniz oyunua, istediğiniz evrene, istediğiniz kılığa bürünün. 5-6 saat değil günleriniz geçer.
Hocam çok zor değil ya. 2 günde bir yaptığım aktivite. Açın bilgisayarı, istediğiniz oyunua, istediğiniz evrene, istediğiniz kılığa bürünün. 5-6 saat değil günleriniz geçer.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.495 Çözümler 776 24 Ocak 2021 #40 ddr1 dedi: sabah ezanına kadar uyumayarak. Genişletmek için tıkla... Imsak vaktine kadar uyumamam lazim deyince, sabah namazini kacirmamak icin uyumamaya calistiginizi falan düsünmüstüm
ddr1 dedi: sabah ezanına kadar uyumayarak. Genişletmek için tıkla... Imsak vaktine kadar uyumamam lazim deyince, sabah namazini kacirmamak icin uyumamaya calistiginizi falan düsünmüstüm