Kknksonur Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 355 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri EVGA RTX 2070 SUPER İNTEL İ7 10700K 32GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ekim 2024 #1 Yeni 9. sınıf oldum ve yeni müfredat gelmiş. "Türkiye yüzyılı maarif modeli" diye. Acaba ben YKS girene kadar sınav değişir mi?
Yeni 9. sınıf oldum ve yeni müfredat gelmiş. "Türkiye yüzyılı maarif modeli" diye. Acaba ben YKS girene kadar sınav değişir mi?
Notixlerox Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 361 Çözümler 4 11 Ekim 2024 #2 Bizim ülkede her an her şey olabilir net bir şey demek doğru olmaz.
Kknksonur Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 355 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri EVGA RTX 2070 SUPER İNTEL İ7 10700K 32GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ekim 2024 #3 Notixlerox dedi: Bizim ülkede her an her şey olabilir net bir şey demek doğru olmaz. Genişletmek için tıkla... Tahmin olarak sordum sadece ve bu soruyu hocalarımada sordum yarısı değişir dedi yarısı kalır dedi bir de size soruyum dedim.
Notixlerox dedi: Bizim ülkede her an her şey olabilir net bir şey demek doğru olmaz. Genişletmek için tıkla... Tahmin olarak sordum sadece ve bu soruyu hocalarımada sordum yarısı değişir dedi yarısı kalır dedi bir de size soruyum dedim.
Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 5 11 Ekim 2024 #4 Sınav sisteminin değiştirilmesi zaten gündemde bir süredir, müfredatın değişmesi de olası o yüzden.
K kivancpierce Femtopat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #5 Kknksonur dedi: Yeni 9. sınıf oldum ve yeni müfredat gelmiş. "Türkiye yüzyılı maarif modeli" diye. Acaba ben YKS girene kadar sınav değişir mi? Genişletmek için tıkla... Adına üzüldüm kardeşim bu yeni müfredat rezalet. Son yılım olmasa mümkün değil 4 sene dayanamazdım. Umarım değişir bir an önce.
Kknksonur dedi: Yeni 9. sınıf oldum ve yeni müfredat gelmiş. "Türkiye yüzyılı maarif modeli" diye. Acaba ben YKS girene kadar sınav değişir mi? Genişletmek için tıkla... Adına üzüldüm kardeşim bu yeni müfredat rezalet. Son yılım olmasa mümkün değil 4 sene dayanamazdım. Umarım değişir bir an önce.
Kknksonur Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 355 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri EVGA RTX 2070 SUPER İNTEL İ7 10700K 32GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ekim 2024 #6 Test kitabımı alsammı kararsız kaldım ayrıca bir.
Barış Kılıç 1936 Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.028 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #7 Kknksonur dedi: Yeni 9. sınıf oldum ve yeni müfredat gelmiş. "Türkiye yüzyılı maarif modeli" diye. Acaba ben YKS girene kadar sınav değişir mi? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen.
Kknksonur dedi: Yeni 9. sınıf oldum ve yeni müfredat gelmiş. "Türkiye yüzyılı maarif modeli" diye. Acaba ben YKS girene kadar sınav değişir mi? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen.
KreBteX Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 652 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #8 Kknksonur dedi: Yeni 9. sınıf oldum ve yeni müfredat gelmiş. "Türkiye yüzyılı maarif modeli" diye. Acaba ben YKS girene kadar sınav değişir mi? Genişletmek için tıkla... Değişebilir, hatta erken seçim falan olursa değişme ihtimali daha da artar gibi.
Kknksonur dedi: Yeni 9. sınıf oldum ve yeni müfredat gelmiş. "Türkiye yüzyılı maarif modeli" diye. Acaba ben YKS girene kadar sınav değişir mi? Genişletmek için tıkla... Değişebilir, hatta erken seçim falan olursa değişme ihtimali daha da artar gibi.
Kknksonur Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 355 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri EVGA RTX 2070 SUPER İNTEL İ7 10700K 32GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ekim 2024 #9 kivancpierce dedi: Adına üzüldüm kardeşim bu yeni müfredat rezalet. Son yılım olmasa mümkün değil 4 sene dayanamazdım. Umarım değişir bir an önce. Genişletmek için tıkla... Hem de nasıl 1.5 aydır sanat şiirini işliyoruz başka bir bilgi vermediler daha.
kivancpierce dedi: Adına üzüldüm kardeşim bu yeni müfredat rezalet. Son yılım olmasa mümkün değil 4 sene dayanamazdım. Umarım değişir bir an önce. Genişletmek için tıkla... Hem de nasıl 1.5 aydır sanat şiirini işliyoruz başka bir bilgi vermediler daha.
Rüzgaradam Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 521 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #10 Kknksonur dedi: Yeni 9. sınıf oldum ve yeni müfredat gelmiş. "Türkiye yüzyılı maarif modeli" diye. Acaba ben YKS girene kadar sınav değişir mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Şu an 10, 11, 12. sınıflar aynı müfredat ama 9 değişti. Önümüzdeki sene 10, sonraki sene 11 ve bir sonraki sene 12 değişecek. Kademeli yani. Test kitabı alın sorun değil. Pek bir şey değişmedi sadece hafifetildi (sözde)
Kknksonur dedi: Yeni 9. sınıf oldum ve yeni müfredat gelmiş. "Türkiye yüzyılı maarif modeli" diye. Acaba ben YKS girene kadar sınav değişir mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Şu an 10, 11, 12. sınıflar aynı müfredat ama 9 değişti. Önümüzdeki sene 10, sonraki sene 11 ve bir sonraki sene 12 değişecek. Kademeli yani. Test kitabı alın sorun değil. Pek bir şey değişmedi sadece hafifetildi (sözde)