4 Senelik Dell Inspiron 5567 laptopa 3650 TL verilir mi?

ynsyns0

Hectopat
Daha fazla  
Bir Dell Inspiron 5567 var 4 senelik. i7 7. nesil 8 RAM 4 ekran 120 SSD var. 3650 istiyor temiz tamir görmemiş bakımlı olduğunu söyledi satan kişi. Dediği gibiyse bu fiyat verilir mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynayacaksanız ASLA almayın. Aynı bilgisayarı kullanıyorum tek farkı HDD bulunması ve RAM' i 16 GB' a yükseltmiş olmam. İşlemicisi çok ısınıyor, en basitinden internette gezinmeye başladığınızda bile rahatça 70'i geçiyor; hele yaz günlerinde çekilmez oluyor. İki tane ekran kartı bulundurduğu için oyunlarda ekran kartı seçmek gereksiz zahmet ki iki ekran kartı da bildiğiniz çöp.

Almayın aldırmayın.

Oyun oynayacaksanız ASLA almayın. Aynı bilgisayarı kullanıyorum tek farkı HDD bulunması ve RAM' i 16 GB' a yükseltmiş olmam. İşlemicisi çok ısınıyor, en basitinden internette gezinmeye başladığınızda bile rahatça 70'i geçiyor; hele yaz günlerinde çekilmez oluyor. İki tane ekran kartı bulundurduğu için oyunlarda ekran kartı seçmek gereksiz zahmet ki iki ekran kartı da bildiğiniz çöp.

Almayın aldırmayın.
oyun için almak istiyorum ama böyle yazınca soğudum hocam teşekkürler
Ekran kartını göremedim muhtemelen ofis bilgisayarı oyun için işinizi görmez Monster vardır o fiyata.
sıfırlar acayip arttı kelepir bulabilir miyim uğraşıyorum hocam

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı