5 527998 Decapat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 560 Çözümler 4 4 Haziran 2023 #1 Bölümü fark etmez 4 senelik üniversite kazanmak zor mudur yoksa barajı geçsem önüme 4 senelik üniversiteler çıkar mı?
Bölümü fark etmez 4 senelik üniversite kazanmak zor mudur yoksa barajı geçsem önüme 4 senelik üniversiteler çıkar mı?
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.929 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2023 #2 Baraj diye bir şey yok hocam artık, ve hayır 400K yapmak çok basit bir şey. Yani zor değil.
K knowledgeworker Centipat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 2.285 Çözümler 23 4 Haziran 2023 #3 İşe yaramaz bir lisans programı bitirip işsiz dolaşacağınıza sevdiğiniz meslekle ilgili ön lisans mezunu olmanız daha faydalı olacaktır. Mesleğinize sahip çıkarsanız o da size sahip çıkar.
İşe yaramaz bir lisans programı bitirip işsiz dolaşacağınıza sevdiğiniz meslekle ilgili ön lisans mezunu olmanız daha faydalı olacaktır. Mesleğinize sahip çıkarsanız o da size sahip çıkar.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 4 Haziran 2023 #4 Değil fakat kazanılan üniversitenin 4 senelik olması da her zaman o kadar iyi bir şey değil.
5 527998 Decapat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 560 Çözümler 4 4 Haziran 2023 #5 knowledgeworker dedi: İşe yaramaz bir lisans programı bitirip işsiz dolaşacağınıza sevdiğiniz meslekle ilgili ön lisans mezunu olmanız daha faydalı olacaktır. Mesleğinize sahip çıkarsanız o da size sahip çıkar. Genişletmek için tıkla... Aurora1 dedi: Değil fakat kazanılan üniversitenin 4 senelik olması da her zaman o kadar iyi bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Hocam ben üniversiteyi sadece bir basamak olarak kullanmayı düşünüyorum yani sizin dediğiniz şey ile benim dediğim farklı yerlere çıkıyor.
knowledgeworker dedi: İşe yaramaz bir lisans programı bitirip işsiz dolaşacağınıza sevdiğiniz meslekle ilgili ön lisans mezunu olmanız daha faydalı olacaktır. Mesleğinize sahip çıkarsanız o da size sahip çıkar. Genişletmek için tıkla... Aurora1 dedi: Değil fakat kazanılan üniversitenin 4 senelik olması da her zaman o kadar iyi bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Hocam ben üniversiteyi sadece bir basamak olarak kullanmayı düşünüyorum yani sizin dediğiniz şey ile benim dediğim farklı yerlere çıkıyor.
6 670367 Femtopat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 35 4 Haziran 2023 #6 Okumak için okuyacaksanız sınava girip az bir şey çözseniz mutlaka 4 senelik bir yere girersiniz. Ama size bir şey katar mı orası ayrı.
Okumak için okuyacaksanız sınava girip az bir şey çözseniz mutlaka 4 senelik bir yere girersiniz. Ama size bir şey katar mı orası ayrı.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 5 Haziran 2023 #7 527998 dedi: Hocam ben üniversiteyi sadece bir basamak olarak kullanmayı düşünüyorum yani sizin dediğiniz şey ile benim dediğim farklı yerlere çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Sonrasında nereye veya nasıl bir basamağa çıkan bir basamak bu?
527998 dedi: Hocam ben üniversiteyi sadece bir basamak olarak kullanmayı düşünüyorum yani sizin dediğiniz şey ile benim dediğim farklı yerlere çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Sonrasında nereye veya nasıl bir basamağa çıkan bir basamak bu?
K knowledgeworker Centipat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 2.285 Çözümler 23 5 Haziran 2023 #8 Neyin basamağı olarak kullanacaksınız? 4 yılı ve harcadığınız parayı ne yapacaksınız? Böyle bir zihniyet ile hareket ederseniz hüsrana uğrarsınız. İşsiz işsiz gezersiniz.
Neyin basamağı olarak kullanacaksınız? 4 yılı ve harcadığınız parayı ne yapacaksınız? Böyle bir zihniyet ile hareket ederseniz hüsrana uğrarsınız. İşsiz işsiz gezersiniz.
5 527998 Decapat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 560 Çözümler 4 5 Haziran 2023 #9 670367 dedi: Okumak için okuyacaksanız sınava girip az bir şey çözseniz mutlaka 4 senelik bir yere girersiniz. Ama size bir şey katar mı orası ayrı. Genişletmek için tıkla... Bir şey katmasına gerek yok orada 4 senelik bölüm okuduğum yazsın yeter.
670367 dedi: Okumak için okuyacaksanız sınava girip az bir şey çözseniz mutlaka 4 senelik bir yere girersiniz. Ama size bir şey katar mı orası ayrı. Genişletmek için tıkla... Bir şey katmasına gerek yok orada 4 senelik bölüm okuduğum yazsın yeter.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 5 Haziran 2023 #10 527998 dedi: Bir şey katmasına gerek yok orada 4 senelik bölüm okuduğum yazsın yeter. Genişletmek için tıkla... Ay ne desem bilemedim. İlk defa böyle bir talepte bulunan birisini gördüm.
527998 dedi: Bir şey katmasına gerek yok orada 4 senelik bölüm okuduğum yazsın yeter. Genişletmek için tıkla... Ay ne desem bilemedim. İlk defa böyle bir talepte bulunan birisini gördüm.