E Enes Başar Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #1 Elimdeki boşta eski RAM bellekler var. DDR2 4 slotlu bir anakart bulabilirsem eski bir sistem kuracağım. 4slotlu DDR2 anakart var mıdır acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2023
Elimdeki boşta eski RAM bellekler var. DDR2 4 slotlu bir anakart bulabilirsem eski bir sistem kuracağım. 4slotlu DDR2 anakart var mıdır acaba?
saudae Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 810 Çözümler 7 Yer Angara 29 Nisan 2023 #2 Enes Başar dedi: Elimdeki boşta eski RAM bellekler var. DDR2 4 slotlu bir anakart bulabilirsem eski bir sistem kuracağım. 4slotlu DDR2 anakart var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Var hem DDR2 4 soketi hem de DDR3 2 soketi destekleyen 775Pin anakartlar biliyorum.
Enes Başar dedi: Elimdeki boşta eski RAM bellekler var. DDR2 4 slotlu bir anakart bulabilirsem eski bir sistem kuracağım. 4slotlu DDR2 anakart var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Var hem DDR2 4 soketi hem de DDR3 2 soketi destekleyen 775Pin anakartlar biliyorum.
yldrykuru Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 111 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Destek Uzmanı 29 Nisan 2023 #3 GA-EQ45M-S2 buna bakabilirsiniz. Bazı 2.el ilan sitelerinde de satışı mevcut.
E Enes Başar Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #4 saudae dedi: Var hem DDR2 4 soketi hem de DDR3 2 soketi destekleyen 775Pin anakartlar biliyorum. Genişletmek için tıkla... Link atabilirseniz benim için daha iyi olur. yldrykuru dedi: GA-EQ45M-S2 buna bakabilirsiniz. Bazı 2.el ilan sitelerinde de satışı mevcut. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum şu an
saudae dedi: Var hem DDR2 4 soketi hem de DDR3 2 soketi destekleyen 775Pin anakartlar biliyorum. Genişletmek için tıkla... Link atabilirseniz benim için daha iyi olur. yldrykuru dedi: GA-EQ45M-S2 buna bakabilirsiniz. Bazı 2.el ilan sitelerinde de satışı mevcut. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum şu an
saudae Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 810 Çözümler 7 Yer Angara 29 Nisan 2023 #5 Enes Başar dedi: Link atabilirseniz benim için daha iyi olur. Bakıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... P5QC - Support www.asus.com P5B Deluxe - Destek www.asus.com Kullanıp beğendiğim anakartlardan ikisi de öneririm.
Enes Başar dedi: Link atabilirseniz benim için daha iyi olur. Bakıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... P5QC - Support www.asus.com P5B Deluxe - Destek www.asus.com Kullanıp beğendiğim anakartlardan ikisi de öneririm.