4 Supplement'ten hangisine öncelik verilmeli?

goodesnight

Femtopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bütçem çok kısıtlı ve supplement almak istiyorum yani vitamin almak istiyorum fakat bu ay hangisine öncelik tanımalıyım bilmiyorum. Yani hangisine öncelik tanırsam pişman olmam ve gelişimime katkısı olur? Sizce aşağıdaki ürünlere bakabilir misiniz?

Nature's Supreme Omega 3 1000 Mg 60 Kapsül - Omega 3 & Balık Yağları

Nature's Supreme Vitamin D3 1000 IU 90 Kapsül - Vitaminler

Nature's Supreme Multivitamin For Men 60 Kapsül - Vitaminler

One Up Good Night Melatonin 60 Kapsül - Vitaminler

Uyku düzenin berbatsa melatonin al multivitamin ve Omega3 zaten ihtiyaç olarak geçen şeyler uyku düzenin çok kötü değilse ve kaliteli bir uyku çekiyorsan melatonin yerine Omega3 ve multivitamin tercih edebilirsin. Ancak dediğim gibi uyku kaliten düşükse testosteron hormonu az salgılanacağı için gelişimin bir nebze yavaşlar.

Uyku düzenin berbatsa melatonin al multivitamin ve Omega3 zaten ihtiyaç olarak geçen şeyler uyku düzenin çok kötü değilse ve kaliteli bir uyku çekiyorsan melatonin yerine Omega3 ve multivitamin tercih edebilirsin. Ancak dediğim gibi uyku kaliten düşükse testosteron hormonu az salgılanacağı için gelişimin bir nebze yavaşlar.

Uyku düzenim şöyle söyleyim kacta yatarsam yatayım 10.30 da kalkıyorum yani mesela bugün sabaha doğru 4 de yattim 10.30 da kalktim. Melatonin alacağım artı olarak da D3 vitamini yeterli oluvaktir diyorsun yani bu ikisi doğru mudur hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı