A arhhyt Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #1 4 tane aynı üründen söyledim ancak hepsi farklı siparişlerde yani hepsinin kargosunu ve vergisini ayrı ödüyorum. Gümrükte sıkıntı çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2025
4 tane aynı üründen söyledim ancak hepsi farklı siparişlerde yani hepsinin kargosunu ve vergisini ayrı ödüyorum. Gümrükte sıkıntı çıkar mı?
Edmond_Dantes Decipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 2.954 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #2 arhhyt dedi: 4 tane aynı üründen söyledim ancak hepsi farklı siparişlerde yani hepsinin kargosunu ve vergisini ayrı ödüyorum. Gümrükte sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... 1 ayda toplam “paket” sayısı en fazla 5 olmalı. Sipariş değil bakın paket.
arhhyt dedi: 4 tane aynı üründen söyledim ancak hepsi farklı siparişlerde yani hepsinin kargosunu ve vergisini ayrı ödüyorum. Gümrükte sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... 1 ayda toplam “paket” sayısı en fazla 5 olmalı. Sipariş değil bakın paket.
A arhhyt Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #3 Onu biliyorum hocam ama aynı üründen 4 tane (farklı siparişlerde) söylemek sıkıntı çıkarıyor mu onu merak ediyorum.
Onu biliyorum hocam ama aynı üründen 4 tane (farklı siparişlerde) söylemek sıkıntı çıkarıyor mu onu merak ediyorum.
hint horozu Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 255 Çözümler 1 31 Ocak 2025 #4 Her bir sipariş tek paketten fazla adet içeriyorsa evet sıkıntı olur. 4 ayrı paket siparişi sorun olmaz diye düşünüyorum.
Her bir sipariş tek paketten fazla adet içeriyorsa evet sıkıntı olur. 4 ayrı paket siparişi sorun olmaz diye düşünüyorum.
ssgore Centipat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 607 Çözümler 26 31 Ocak 2025 #5 Arasına biraz zaman koyup tek tek sipariş verseydiniz daha iyi olurdu sanki. 2 ya da daha fazlası aynı gün gümrüğe girer ise soru işareti...
Arasına biraz zaman koyup tek tek sipariş verseydiniz daha iyi olurdu sanki. 2 ya da daha fazlası aynı gün gümrüğe girer ise soru işareti...
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.395 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 31 Ocak 2025 #6 Aynı gün gümrüğe girdiyse sıkıntı olabilir. 2'den fazlası ticaret amaçlı getirtilmiş diyerek red yiyebiliyor. Gümrük memuru cins birisi ise sıkıntı çıkartıyor.
Aynı gün gümrüğe girdiyse sıkıntı olabilir. 2'den fazlası ticaret amaçlı getirtilmiş diyerek red yiyebiliyor. Gümrük memuru cins birisi ise sıkıntı çıkartıyor.