4 TB M.2 SSD önerisi

djoguzhan55

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, resimdeki fiyatlardan vade farksız 6 taksit alabiliyorum hangisini önerirsiniz? Önere yapabileceğiniz site/ürünlere açığım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    54 KB · Görüntüleme: 116
Tek seçenek 990 Pro o zaman.

DRAM olunca ön yüklemeyi daha hızlımı yapıyordu hocam? 990 Pro'nun soğutucu olanla düz modelin farkı sıcaklık değerlerimi olur hocam?

DRAM olunca ön yüklemeyi daha hızlımı yapıyordu hocam? 990 Pro'nun soğutucu olanla düz modelin farkı sıcaklık değerlerimi olur hocam?

Kısmen evet geçici verilerin depolandığı yer ayrıca daha uzun ömürlü, düz modeli dediğin EVO Plus sanırım onunda DRAM'i yok. DRAM ile ilgili tonla konu var forumda incele istersen.

Kısmen evet geçici verilerin depolandığı yer ayrıca daha uzun ömürlü, düz modeli dediğin EVO Plus sanırım onunda DRAM'i yok. DRAM ile ilgili tonla konu var forumda incele istersen.

Şöyle bir SSD listesi buldum bu listede bütün her şey detaylı var şu an aktif sistemde takılı olan XPG S40G'nin DRAM'i oldugunu bu listeden öğrendim, James Donkey'in 1TB'lık M.2 SSD'si var sistemde onda yoktur DRAM diye düşünüyorum.

Dediğim ürün bu hocam.

Tekrar merhaba hocam, 990 Pro heatsinkli olanı sipariş etmiş bulunuyorum ileride bir 2 veya 4 TB SATA SSD eklerim uzun süre götürürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_7.png
    20,3 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
İfadeler: fiu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…