4 TB SSD önerisi

374530

Hectopat
Makaleler
1
Selamünaleyküm arkadaşlar, hassas verileri depolayacağım bir SSD ihtiyacım var. Samsung 990 Pro almayı düşünüyorum şu an 12.600TL herhangi bir indirim gelecek gibi de değil 10k civarına 4 GB DRAM'li SSD ne alabilirim?

Samsung 4TB 990 Pro NVMe 2.0 PCI-e gen 4.0x4 M.2 2280 SSD ( 7540 MB okuma / 6900 MB yazma).​

Bunu kullanıyorum ısınmıyor anakartta iyi tabii ki bunun bir de heatshink versiyonu çıkmış 400TL farkı var özellikler olarak değişen bir şey olacağını bilmiyorum.

Evet bende bulamadımda kredi kart limitim yetmiyor 3 taksit alacaktım. 11.5k düşmezmiki?

Akakçe.
Cimri
Epey.
Ve Google da tek tek arayın bazen karşılaştırma sitelerine çıkan fiyatlar eskifen kalma olabiliyor veya atıyorum vatandan ilk alışverişe özel %10 indirim veriyor vb. Gibi araştırmakta fayda var.

Samsung 4TB 990 Pro NVMe 2.0 PCI-e gen 4.0x4 M.2 2280 SSD ( 7540 MB okuma / 6900 MB yazma).​

Bunu kullanıyorum ısınmıyor anakartta iyi tabii ki bunun bir de heatshink versiyonu çıkmış 400TL farkı var özellikler olarak değişen bir şey olacağını bilmiyorum.

Akakçe.
Cimri
Epey.
Ve Google da tek tek arayın bazen karşılaştırma sitelerine çıkan fiyatlar eskifen kalma olabiliyor veya atıyorum vatandan ilk alışverişe özel %10 indirim veriyor vb. Gibi araştırmakta fayda var.
Hocam amazondan alıcamda indirim ayı hangi aylar onu bekliycem.

Hocam Amazon'dan alacağımda indirim ayı hangi aylar onu bekleyeceğim.

Global anlayışa göre kasım gibi kıpırdanma oluyor lakin Amazon'un kendisine özel zamanları varsa bilemicem, şunu net söyleyebilirim bekledikçe zarar edersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı