MrPeedro Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 818 Çözümler 3 14 Ekim 2020 #1 Merhabalar, klavyem Razer BlackWidow Chroma. 6 senedir kullanıyorum. 4 tuşuna basınca birden fazla yazmaya başlıyor.
Merhabalar, klavyem Razer BlackWidow Chroma. 6 senedir kullanıyorum. 4 tuşuna basınca birden fazla yazmaya başlıyor.
simokk6 Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 27 14 Ekim 2020 #2 Bana da yaklaşık 3 sene önce aynısı olmuştu. Başka bir klavyeyi bilgisayara bağlayıp aynı tuşa bas sonuç aynı olursa sisteminde bir sıkıntı vardır. Çözümünü ben de bilmiyorum olmaz ise. Artı 0 Eksi
Bana da yaklaşık 3 sene önce aynısı olmuştu. Başka bir klavyeyi bilgisayara bağlayıp aynı tuşa bas sonuç aynı olursa sisteminde bir sıkıntı vardır. Çözümünü ben de bilmiyorum olmaz ise.
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.932 Makaleler 4 Çözümler 101 14 Ekim 2020 #3 Böyle bir konu görmüştüm, adam sabah uyandığında sorunun geçtiğinden bahsetmişti. Başka bir PC ile dene, sonuçları yaz. Artı 0 Eksi
Böyle bir konu görmüştüm, adam sabah uyandığında sorunun geçtiğinden bahsetmişti. Başka bir PC ile dene, sonuçları yaz.
KS KS MrPeedro Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 818 Çözümler 3 14 Ekim 2020 #4 Şuan yanımda başka bir pc yok. Yarın babamın laptopunda denerim, yazarım sonra. Artı 0 Eksi
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.213 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #5 Aynısını klavyeye sıvı teması olunca yaşamıştım. Fön makinesi ile en yüksek ayarda arkasını ve önünü kurutun. Artı 0 Eksi
Aynısını klavyeye sıvı teması olunca yaşamıştım. Fön makinesi ile en yüksek ayarda arkasını ve önünü kurutun.
KS KS MrPeedro Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 818 Çözümler 3 14 Ekim 2020 #6 Paveloyd dedi: Aynısını klavyeye sıvı teması olunca yaşamıştım. Fön makinesi ile en yüksek ayarda arkasını ve önünü kurutun. Genişletmek için tıkla... Tesadüfe bak . Ben de bugün temizlemiştim klavyeyi. Çok garip bir şey oldu. Saat 9 civarı klavyem düzeldi. Vallahi ben de anlamadım . Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Aynısını klavyeye sıvı teması olunca yaşamıştım. Fön makinesi ile en yüksek ayarda arkasını ve önünü kurutun. Genişletmek için tıkla... Tesadüfe bak . Ben de bugün temizlemiştim klavyeyi. Çok garip bir şey oldu. Saat 9 civarı klavyem düzeldi. Vallahi ben de anlamadım .