Usta valla sözelde öğretmenlik dışı iş yok o da atama sıkıntılı mezuna kalırım diyosan kal yoksa kafana göre git dinleme kimseyiNevşehir Ankara Kayseri bu civarda 4 yıllık bir bölüm lazım iyi olan. Okul birinciliğim var.
Hocam hevesini kırmak gibi olmasında okul birinciliğin bi işe yaramaz bu puanla üniversite okumak işsizliği garantilemek demekNevşehir Ankara Kayseri bu civarda 4 yıllık bir bölüm lazım iyi olan. Okul birinciliğim var.
Hocam hevesini kırmak gibi olmasında okul birinciliğin bir işe yaramaz bu puanla üniversite okumak işsizliği garantilemek demek.
mezuna bırak veya gir bir fabrikaya çalışNapacağım o zaman.
Radyoloji 2 yıllıkta düşünüyorum.
??mezuna bırak veya gir bir fabrikaya çalış
Fabrikaya girip niye çalışsın?, usta mezuna kalamam diyosan git bir bölüme hayatta ne olucağı belli olmaz, üniversitede hep bir şeylerin peşinden koş, merak etme benim senin gibi arkadaşlarım şuan iyi yerlerdeler hep koşmak üretmek lazım ünide git biryerlerde çalış farklı işler ögren... bu arkadaş neye göre böyle ahkam kesiyo mezuna bırak ya da fabrikaya gir diye hayat bu kadar basit değil arkadaşlarmezuna bırak veya gir bir fabrikaya çalış
Fabrikaya girip niye çalışsın? Usta mezuna kalamam diyorsan git bir bölüme hayatta ne olacağı belli olmaz, üniversitede hep bir şeylerin peşinden koş, merak etme benim senin gibi arkadaşlarım şu an iyi yerlerdeler hep koşmak üretmek lazım üniversite de git bir yerlerde çalış farklı işler ögren... Bu arkadaş neye göre böyle ahkam kesiyor mezuna bırak ya da fabrikaya gir diye hayat bu kadar basit değil arkadaşlar.
Kafana göre git krdşm aklına nere yatıyosa, daha zaman var araştır, kimseyi dinlemeRadyoloji sekreterlik düşünüyorum atanması iş bulması zormusur bu bölümlerin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.