Kristianpenaldo Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #1 Merhaba, genellikle bölümlerin puanına baktığımda 280-300 puan yazıyor ama anlamadığım tek şey var. Bu puanı TYT'den mi almam lazım yoksa AYT'den mi? Yoksa bunların toplam puan gibi bir şeyi mi var? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2025
Merhaba, genellikle bölümlerin puanına baktığımda 280-300 puan yazıyor ama anlamadığım tek şey var. Bu puanı TYT'den mi almam lazım yoksa AYT'den mi? Yoksa bunların toplam puan gibi bir şeyi mi var?
itskaarina Picopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 526 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Şubat 2025 #2 Puana göre değil sıralamaya göre gidiyorsun 4 yıllık istiyorsan ayt'de iyi bir sıralama elde etmen lazım.
Puana göre değil sıralamaya göre gidiyorsun 4 yıllık istiyorsan ayt'de iyi bir sıralama elde etmen lazım.
SeNNurki Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 408 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #3 %40 tyt % 60 ayt etkiliyor ayt baya fark ettiriyor
Kristianpenaldo Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #4 SeNNurki dedi: %40 tyt % 60 ayt etkiliyor ayt baya fark ettiriyor Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum fakat internette yks sonuçlarını gösteren belgeler var ya orada hangi yere bakmamız lazım. Ayt sıralamasına mı? itskaarina dedi: Puana göre değil sıralamaya göre gidiyorsun 4 yıllık istiyorsan ayt'de iyi bir sıralama elde etmen lazım. Genişletmek için tıkla... Peki yks sonuçlarını gösteren belgede hangi yere bakacağız? Ayt sıralamasına mı?
SeNNurki dedi: %40 tyt % 60 ayt etkiliyor ayt baya fark ettiriyor Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum fakat internette yks sonuçlarını gösteren belgeler var ya orada hangi yere bakmamız lazım. Ayt sıralamasına mı? itskaarina dedi: Puana göre değil sıralamaya göre gidiyorsun 4 yıllık istiyorsan ayt'de iyi bir sıralama elde etmen lazım. Genişletmek için tıkla... Peki yks sonuçlarını gösteren belgede hangi yere bakacağız? Ayt sıralamasına mı?
SeNNurki Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 408 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #5 Kristianpenaldo dedi: Onu biliyorum fakat internette yks sonuçlarını gösteren belgeler var ya orada hangi yere bakmamız lazım. Ayt sıralamasına mı? Peki yks sonuçlarını gösteren belgede hangi yere bakacağız? Ayt sıralamasına mı? Genişletmek için tıkla... ayt sıralaması yani sayısal sıralama
Kristianpenaldo dedi: Onu biliyorum fakat internette yks sonuçlarını gösteren belgeler var ya orada hangi yere bakmamız lazım. Ayt sıralamasına mı? Peki yks sonuçlarını gösteren belgede hangi yere bakacağız? Ayt sıralamasına mı? Genişletmek için tıkla... ayt sıralaması yani sayısal sıralama