4 yıllık F310 alınır mı?

ahmetbostn

Centipat
Daha fazla  
4 yıl önce alınmış ve 6 ay kullanılmış F310 280TL'ye alınır mı? Satıcı sorununun olmadığını söylüyor.

F310 ve F710 ikinci el alınmaz. Zaten birkaç sene içinde üstündeki kaplama soyuluyor.

F310 ve F710 ikinci el alınmaz. Zaten birkaç sene içinde üstündeki kaplama soyuluyor.

Ben 7 yıllık F710 kullanıcısıyım, bu sorunu ilk defa duydum ve yaşamadım.

2018 de 2. el F710 almıştım hala güncel olarak kullanıyorum. Tam bir tank.

4 yıl önce alınmış ve 6 ay kullanılmış F310 280TL'ye alınır mı? Satıcı sorununun olmadığını söylüyor.
280 çerez fiyat. Eğer cidden düzgün olduğuna inanıyorsan ve öyleyse yaşadın.

Sadece 6 ay kullanıldıysa ne kadar yattığı fark etmez bu fiyata yapıştır direk.
Bende 2 yıldır F310 kullanıyorum Logitech gerçekten işinin hakkını veriyor.

Sadece 6 ay kullanıldıysa ne kadar yattığı fark etmez bu fiyata yapıştır direk.
Bende 2 yıldır F310 kullanıyorum Logitech gerçekten işinin hakkını veriyor.
Bende yine 3-4 yıl önce alınmış ama 3-5 kere kullanılmış bir kol buldum 330TL sizce arkadaşın dediği ürün mü, benim bulduğum ürün mü daha mantıklı? (F310)

Bende yine 3-4 yıl önce alınmış ama 3-5 kere kullanılmış bir kol buldum 330TL sizce arkadaşın dediği ürün mü, benim bulduğum ürün mü daha mantıklı? (F310)
Eğer satıcılar doğruyu söylüyorsa 3-5 kere kullanılmış olan daha mantıklı ama ne kadar doğruyu söylüyorlar işte.

Normalde de alınmaz güzel kardeşim artık önermiyoruz.3-4 yıl diyorsun pili bile eskimiştir beklemeten tat vermez yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…