KağanC Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #1 3 4 yıl önce aldığım bilgisayarım içinde 1 TB HDD bulunuyor. Fakat son 1 2 aydır sıkıntı çıkarıyor. Bilgisayarda HDD dosyası önüme geliyor ardından gidiyor. Sonra tekrar önime geliyor böyle tekrarlanıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2023
3 4 yıl önce aldığım bilgisayarım içinde 1 TB HDD bulunuyor. Fakat son 1 2 aydır sıkıntı çıkarıyor. Bilgisayarda HDD dosyası önüme geliyor ardından gidiyor. Sonra tekrar önime geliyor böyle tekrarlanıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
H hamada34 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #2 Programlar aracılığıyla HDD'nize sağlık testi yapınız oradaki duruma göre yorum yapmak daha mantıklı.
Programlar aracılığıyla HDD'nize sağlık testi yapınız oradaki duruma göre yorum yapmak daha mantıklı.
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.924 Çözümler 31 22 Haziran 2023 #3 Nasıl önünüze geliyor. Pencere halinde mi açılıyor?
KağanC Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #4 kopkeliekmek dedi: Nasıl önünüze geliyor. Pencere halinde mi açı. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayar dosyasındaki "D birimi" önüme gelip gidiyor. hamada34 dedi: Programlar aracılığıyla HDD'nize sağlık testi yapınız oradaki duruma göre yorum yapmak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım HD Tune deneme sürümüm bitmiş. Halbuki test yapmamıştım. HD Tune 2.55 sürümünü yükledim ancak HDD git gel yaptığı için test yarıda kesiliyor. Sanırım artık yapaccak bir şey yok. Son düzenleme: 24 Haziran 2023
kopkeliekmek dedi: Nasıl önünüze geliyor. Pencere halinde mi açı. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayar dosyasındaki "D birimi" önüme gelip gidiyor. hamada34 dedi: Programlar aracılığıyla HDD'nize sağlık testi yapınız oradaki duruma göre yorum yapmak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım HD Tune deneme sürümüm bitmiş. Halbuki test yapmamıştım. HD Tune 2.55 sürümünü yükledim ancak HDD git gel yaptığı için test yarıda kesiliyor. Sanırım artık yapaccak bir şey yok.
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.924 Çözümler 31 24 Haziran 2023 #5 KağanC dedi: Bu bilgisayar dosyasındaki "D birimi" önüme gelip gidiyor. Hocam sanırım HD Tune deneme sürümüm bitmiş. Halbuki test yapmamıştım. HD Tune 2.55 sürümünü yükledim ancak HDD git gel yaptığı için test yarıda kesiliyor. Sanırım artık yapaccak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... HDD bozuk. Değiştirmeniz gerekmekte.
KağanC dedi: Bu bilgisayar dosyasındaki "D birimi" önüme gelip gidiyor. Hocam sanırım HD Tune deneme sürümüm bitmiş. Halbuki test yapmamıştım. HD Tune 2.55 sürümünü yükledim ancak HDD git gel yaptığı için test yarıda kesiliyor. Sanırım artık yapaccak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... HDD bozuk. Değiştirmeniz gerekmekte.