4 yıllık lisans mezunuyum ve 23.07.2023 itibari ile KPSS sınavına girdim. Muhtemelen 66,5 alacağım, cevaplarımı kontrol ettim.
Subaylık için alım 70 puan istiyor, astsubaylara 2 yıllık ön lisans şartı koymuşlar ve KPSS taban puanı 60.
Ben subay yerine astsubay olabilir miyim? Sonuçta daha yüksek bir okul bitirdim.
4 yıllık lisans mezunuyum ve 23.07.2023 itibari ile KPSS sınavına girdim. Muhtemelen 66,5 alacağım, cevaplarımı kontrol ettim.
Subaylık için alım 70 puan istiyor, astsubaylara 2 yıllık ön lisans şartı koymuşlar ve KPSS taban puanı 60.
Ben subay yerine astsubay olabilir miyim? Sonuçta daha yüksek bir okul bitirdim.
Hocam geçen yıl subaylık için 70 taban puanı koymuşlar dış kaynaktan muvazzaf subay için personel temin sayfasından ön alım PDF'sini okudum şu an astsubaylık 60 puan tabii ki bu yılki alımlara göre değiştirmezlerse
Hocam geçen yıl subaylık için 70 taban puanı koymuşlar dış kaynaktan muvazzaf subay için personel temin sayfasından ön alım PDF'sini okudum şu an astsubaylık 60 puan tabii ki bu yılki alımlara göre değiştirmezlerse.
Onun için farklı şartlar istenicektir elbet ama genel olarak KPSS ve öğrenim şartları eşit oluyor, sadece alımların açılmasını beklemek gerekiyor biraz nadir çıkabiliyor havacılık.