4 Yıllık Monster deneyimim

İlk olarak sizden çok daha fazla vakit geçirdim bu konularda ve bu forumda, bu konularda bana üstünlük taslamayın. Ayrıca kulaktan dolma i5 10300H, R7 3750H'tan bile daha iyi düşüncenizede sadece gülüyorum. Bir CPU, bir GPU'yu beslediği sürece öyle sizin dediğiniz gibi atmosferik bir fark yok oyunlarda. Oyun sırasında en fazla 3- 5 FPS fark eder veya aynı FPS'i alırlar. Nede olsa iki CPU'da 4/8 işlemci. Neyse daha fazla gereksiz yere uzatmak istemiyorum bu tartışmayı. Size o Monster cihazınızla mutluluklar!

Forumda daha fazla zaman geçirip geçirmemeniz haklı olduğunuzu yada daha bilgili olduğunuzu göstermez. Forum bir bilgi kıstası değildir bu bir. Ikinci olarak konuda size üstünlük taslamıyorum. Doğru olanlardan bahsediyorum. Yanlış bilgilendirme yapıp insanlar tarafından eleştirilince saldırgan bir tutum sergiliyorsunuz. Üçüncü olarak ise yeniden bir yanlış bilgi vermişsiniz. Onu düzeltiyorum ve size yanıt vermeyi burada sonlandırıyorum. Oyunlarda 3-5 fps fark eder demişsiniz. FPS farkları şöyle :

Battlefield V düşük ayarlarda 37 FPS
Tom Clancy's Rainbow Six Siege düşük ayarlarda 65 fps
Counter Strike : Global Offensive düşük ayarlarda 110 fps
Shadow of Tomb Raider düşük ayarlar 31 fps fark vermiştir. Kaynak olarak test videosunun linkini bırakıyorum. Ilgilenen arkadaşlar bakabilirler. İçerisinde oyun testlerinin dışında program testleri de mevcuttur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi günler, tulpar t5 v19.1 bilgisayarımın ekranında Bi çizgi farkettim tek şerit halinde gri renkli bir şerit, tek elle bi açmıştım ondan mı oldu acaba diye düşündüm. Ekran madem değişecek, 60hz ekran, 144 takmalarını istedim. Her neyse sonra servise gönderdim, servisteki 11. gününde aradılar, ekrandaki çizgiyi gördüklerini, ekran değişimi olacağını, 144hz için 1250tl ücret istediklerini söylediler, bana pahalı geldi istemiyorum normal 60hz takın dedim, tamam normal garanti prosedürlerini başlatıyorum o halde ekranı değiştiriyoruz dediler.

aradan 2 gün geçti, tekrar aradılar. Merhaba ekranda çizgi göremiyoruz, göremediğimiz müddetçe değişim yapmayız dediler. 2 gün önce gördüğünüzü söylediniz, ses kayıtlarından bakabilirsiniz dedim. Monster da şu an göremiyoruz, bilgisayarı geri gönderiyoruz dediler.

Tamam dedim ne diyim, şimdi bilgisayar yolda, pazartesi gelecek. Merak ediyorum, acaba servis ilk aradığında değişti de, sonra değiştirdiklerini unuttular mı xd çünkü 2. defa aradıklarında sanki ilk kez işleme alır gibi konuştular. Buraya yazarım gelişmeleri.

Olur şimdiden teşekkürler.

Monster, hangi marka panel kullanıyor acaba, diğer markalarda bu kadar ekran şikayeti okumadım. Acaba cihazı birkaç defa sallayıp düzeldiğini mi zannettiler. Benim arkadaşında masaüstü PC'si vardı ama eskiydi. Açılmayınca tekme atıyordu ve öyle açılıyordu, arkadaşın PC'si dayaktan anlıyor sanırım

Normal, Türkiye'de diğer markalar 1 satıyorsa Monster 10 satıyor

Bu kıyaslamalar umarım ironidir birinde Ryzen 3550H var Monster'da i5 10300H.

RTX 2060 olan HP Omen'da i5 10300H var ve Monster'da i7 10750H tabii pahalı olur.

Hocam casper exaliburda da var mı bu bios problemi o da yerli marka diyorlar ya , monsterdan haberim vardı bu anakart problemlerinden ama casper da da var mı ? Özellikle exalibur serisinde ??

Her iki alanda da senden daha fazla vakit geçirdim ve tecrübeliyim. Son 2 senede çıkan incelemediğim ürün yok sayılır AMD'nin 4. Nesil hariç elle tutulur bir işlemcisi yok. Ryzen 3750H ve i5 10300H kıyaslaması yapman komik, hele ki Core/Thread olarak kıyaslaman ayrı bir komik.

Bence burada anlaşılmayan noktalar var. Monster'a sallıyoruz birçok yönden tamam kabul. Ama bu ürünler f/p olarak düşünülmek zorunda. Monster'ın fiyatında Monster'ın koyduğu donanımı koyabilen firma var mı? Burada çok boş konuşmalar dönmüş. Tabii ki 9k 10k'nın üzerine Monster önermeyelim. Ama aşağısına bakarsak Monster'dan daha F/p marka göremiyorum ben şuan. Ve genellemeleri çok saçma buluyorum. Yok 2.haftada bozulacak yok kasaları kırılmak üzere bunlar doğru değil.

İnsanlar bilgisayar almak istiyor ve bu ülkeye rağmen bir şekilde iyi fpste oyun oynamak istiyor. Ne yapacak? Alternatifi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…