İyi günler, tulpar t5 v19.1 bilgisayarımın ekranında Bi çizgi farkettim tek şerit halinde gri renkli bir şerit, tek elle bi açmıştım ondan mı oldu acaba diye düşündüm. Ekran madem değişecek, 60hz ekran, 144 takmalarını istedim. Her neyse sonra servise gönderdim, servisteki 11. gününde aradılar, ekrandaki çizgiyi gördüklerini, ekran değişimi olacağını, 144hz için 1250tl ücret istediklerini söylediler, bana pahalı geldi istemiyorum normal 60hz takın dedim, tamam normal garanti prosedürlerini başlatıyorum o halde ekranı değiştiriyoruz dediler.
aradan 2 gün geçti, tekrar aradılar. Merhaba ekranda çizgi göremiyoruz, göremediğimiz müddetçe değişim yapmayız dediler. 2 gün önce gördüğünüzü söylediniz, ses kayıtlarından bakabilirsiniz dedim. Monster da şu an göremiyoruz, bilgisayarı geri gönderiyoruz dediler.
Tamam dedim ne diyim, şimdi bilgisayar yolda, pazartesi gelecek. Merak ediyorum, acaba servis ilk aradığında değişti de, sonra değiştirdiklerini unuttular mı xd çünkü 2. defa aradıklarında sanki ilk kez işleme alır gibi konuştular. Buraya yazarım gelişmeleri.