mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.557 Makaleler 3 Çözümler 129 9 Eylül 2024 #11 395014 dedi: Hocam Fransa'da okuma imkanim suanlik yok zaten yasim ona musait degil. Eger mezuna birakirsam seneye Bursa dusunuyorum. Su an bursada 2 yillik tutumuyor. DGS'ye cok zor diyorlar hocam. Genişletmek için tıkla... Puanın yeten 2 yıllığa geç o zaman, başarılar.
395014 dedi: Hocam Fransa'da okuma imkanim suanlik yok zaten yasim ona musait degil. Eger mezuna birakirsam seneye Bursa dusunuyorum. Su an bursada 2 yillik tutumuyor. DGS'ye cok zor diyorlar hocam. Genişletmek için tıkla... Puanın yeten 2 yıllığa geç o zaman, başarılar.
muhammet6167 Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #12 395014 dedi: Hocam Fransa'da okuma imkanim suanlik yok zaten yasim ona musait degil. Eger mezuna birakirsam seneye bursayi dusunuyorum. Su an bursada 2 yillik tutumuyor. DGS'ye cok zor diyorlar hocam. Genişletmek için tıkla... Yazılım mühendisliğini YKS'ye tekrar hazırlanıp kazanmaktansa DGS'den kazanmak çok daha kolay.
395014 dedi: Hocam Fransa'da okuma imkanim suanlik yok zaten yasim ona musait degil. Eger mezuna birakirsam seneye bursayi dusunuyorum. Su an bursada 2 yillik tutumuyor. DGS'ye cok zor diyorlar hocam. Genişletmek için tıkla... Yazılım mühendisliğini YKS'ye tekrar hazırlanıp kazanmaktansa DGS'den kazanmak çok daha kolay.
3 395014 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.556 Çözümler 1 9 Eylül 2024 #13 mstfaozder dedi: Puanın yeten 2 yıllığa geç o zaman, başarılar. Genişletmek için tıkla... Ek tercihle girecegim icin KYK cikar mi hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2024
mstfaozder dedi: Puanın yeten 2 yıllığa geç o zaman, başarılar. Genişletmek için tıkla... Ek tercihle girecegim icin KYK cikar mi hocam?
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.557 Makaleler 3 Çözümler 129 9 Eylül 2024 #14 KYK başvurusu en son bitmişti ek ona da başvuru varsa bilmiyorum, fikrim yok. Alakasız olarak çıkacaktır diye düşünüyorum ek başvuru varsa.
KYK başvurusu en son bitmişti ek ona da başvuru varsa bilmiyorum, fikrim yok. Alakasız olarak çıkacaktır diye düşünüyorum ek başvuru varsa.
ert.gr.l Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #15 395014 dedi: Hocam Fransa'da okuma imkanim su anlik yok zaten yasim ona musait degil. Genişletmek için tıkla... Okumak icin demedim urda isci kabulu ile ilgili dedim ve butun Avrupa'da neredeyse ayni. Onemli olan pratikde bir şeyler yapmis olman. Onerim en az 3 yillik okul okumalisin. (trdeki yil sayisini biliyorum)
395014 dedi: Hocam Fransa'da okuma imkanim su anlik yok zaten yasim ona musait degil. Genişletmek için tıkla... Okumak icin demedim urda isci kabulu ile ilgili dedim ve butun Avrupa'da neredeyse ayni. Onemli olan pratikde bir şeyler yapmis olman. Onerim en az 3 yillik okul okumalisin. (trdeki yil sayisini biliyorum)
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 9 Eylül 2024 #16 mstfaozder dedi: Yaz, hem sana yakın hem sadece kendini geliştirmene bağlı bir bölüm. Genişletmek için tıkla... Hocam bölümü okumuş işsizler var. Cidden kendini geliştirerek (hem de iyi bir üniversite de olmasa bile) iyi bir iş bulunabilir mi?
mstfaozder dedi: Yaz, hem sana yakın hem sadece kendini geliştirmene bağlı bir bölüm. Genişletmek için tıkla... Hocam bölümü okumuş işsizler var. Cidden kendini geliştirerek (hem de iyi bir üniversite de olmasa bile) iyi bir iş bulunabilir mi?
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.557 Makaleler 3 Çözümler 129 10 Eylül 2024 #17 372121 dedi: Hocam bölümü okumuş işsizler var. Cidden kendini geliştirerek (hem de iyi bir üniversite de olmasa bile) iyi bir iş bulunabilir mi? Genişletmek için tıkla... İmkana ve geliştirme şekline bağlı.
372121 dedi: Hocam bölümü okumuş işsizler var. Cidden kendini geliştirerek (hem de iyi bir üniversite de olmasa bile) iyi bir iş bulunabilir mi? Genişletmek için tıkla... İmkana ve geliştirme şekline bağlı.