Hüseyin890 Decapat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #1 Lisede geçen dönem ortalama 53, şu an 2. sinavlar ve sozluler girilecek muhtemelen 50'yi geçerim. 4 dersten kaldım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2022
Lisede geçen dönem ortalama 53, şu an 2. sinavlar ve sozluler girilecek muhtemelen 50'yi geçerim. 4 dersten kaldım.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.538 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 7 Haziran 2022 #2 Yıl sonu ortalaman 50'nin üzerindeyse sınıfta kalmazsın. Zayıf sayısının bir önemi yok.
CaBul Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 344 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #3 Sen öyle deyince bende bakayım dedim 5 dersten kalmışım.
M mehmetjj Zeptopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #4 CaBul dedi: Sen öyle deyince bende bakayım dedim 5 dersten kalmışım. Genişletmek için tıkla... Zor değil mi abi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2022
CaBul dedi: Sen öyle deyince bende bakayım dedim 5 dersten kalmışım. Genişletmek için tıkla... Zor değil mi abi?
Hüseyin890 Decapat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #5 The Fallen Angel dedi: Yıl sonu ortalaman 50'nin üzerindeyse sınıfta kalmazsın. Zayıf sayısının bir önemi yok. Genişletmek için tıkla... Ben en fazla 3 ders diye duymuştm
The Fallen Angel dedi: Yıl sonu ortalaman 50'nin üzerindeyse sınıfta kalmazsın. Zayıf sayısının bir önemi yok. Genişletmek için tıkla... Ben en fazla 3 ders diye duymuştm
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.538 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 7 Haziran 2022 #6 Hüseyin890 dedi: Ben en fazla 3 ders diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Yıl sonu ortalaması 50'nin üzerindeyse kaldığın ders sayısının bir önemi yok. Edebiyat dersinden kaldıysan sorumluluk vermen gerekir sadece.
Hüseyin890 dedi: Ben en fazla 3 ders diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Yıl sonu ortalaması 50'nin üzerindeyse kaldığın ders sayısının bir önemi yok. Edebiyat dersinden kaldıysan sorumluluk vermen gerekir sadece.
Hüseyin890 Decapat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #7 The Fallen Angel dedi: Yıl sonu ortalaması 50'nin üzerindeyse kaldığın ders sayısının bir önemi yok. Edebiyat dersinden kaldıysan sorumluluk vermen gerekir sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlışın var edebiyat baraj derstir 49 bile olsa sınıf tekrarıdır. Ben pek güvenemedim yine müdüre veya hocalara soracağım
The Fallen Angel dedi: Yıl sonu ortalaması 50'nin üzerindeyse kaldığın ders sayısının bir önemi yok. Edebiyat dersinden kaldıysan sorumluluk vermen gerekir sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlışın var edebiyat baraj derstir 49 bile olsa sınıf tekrarıdır. Ben pek güvenemedim yine müdüre veya hocalara soracağım
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.538 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 7 Haziran 2022 #8 Hüseyin890 dedi: Hocam yanlışın var edebiyat baraj derstir 49 bile olsa sınıf tekrarıdır. Ben pek güvenemedim yine müdüre veya hocalara soracağım Genişletmek için tıkla... Evet, baraj derstir. Bu yüzden kalırsan sorumluluk vermen gerekir. Baraj dersten kaldın, sınıf tekrarı yapacaksın diye bir şey yok.
Hüseyin890 dedi: Hocam yanlışın var edebiyat baraj derstir 49 bile olsa sınıf tekrarıdır. Ben pek güvenemedim yine müdüre veya hocalara soracağım Genişletmek için tıkla... Evet, baraj derstir. Bu yüzden kalırsan sorumluluk vermen gerekir. Baraj dersten kaldın, sınıf tekrarı yapacaksın diye bir şey yok.
Hüseyin890 Decapat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #9 The Fallen Angel dedi: Evet, baraj derstir. Bu yüzden kalırsan sorumluluk vermen gerekir. Baraj dersten kaldın, sınıf tekrarı yapacaksın diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam diger derslerden 50 nin asagisi ise sorumluluk verirsin ama edebiyatsa sınıf tekraridır yönetmelikte yazıyor.
The Fallen Angel dedi: Evet, baraj derstir. Bu yüzden kalırsan sorumluluk vermen gerekir. Baraj dersten kaldın, sınıf tekrarı yapacaksın diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam diger derslerden 50 nin asagisi ise sorumluluk verirsin ama edebiyatsa sınıf tekraridır yönetmelikte yazıyor.
ah goofy Decapat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 Yer Ankara 7 Haziran 2022 #10 Hüseyin890 dedi: Maalesef hocam diger derslerden 50 nin asagisi ise sorumluluk verirsin ama edebiyatsa sınıf tekraridır yönetmelikte yazıyor. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok.
Hüseyin890 dedi: Maalesef hocam diger derslerden 50 nin asagisi ise sorumluluk verirsin ama edebiyatsa sınıf tekraridır yönetmelikte yazıyor. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok.