40.000-45.000 TL PC toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle.

@326001 benim attığım sisteme bir bakabilir misiniz?

Oyun bilgisayarı toplamıyoruz arkadaşım. 2080 Ti nedir yahu. Quadro koysanız hadi anlarım ekrna kartı güçlü olsun falan amaçlı koymuşsunuz derim de 2080 Ti ne? Adamın yapacağı işe GT 1030 taksan da olur. İşlemci gücü gerek sen 3900X koymuşsun.

Ya sana ne diyorum bekleyemeyeceklerse gitsinler 2060 bile yeter n'apacak bunlar oyuncu ekran kartını? İşlem gücü lazım...

1 Haftaya kadar acil lazım diyor, bir haftaya 3070 bulursan bana da haber ver.

1, 5 haftaya mağazalara geliyor kardeşim .

Hah sonunda aklı başında birisi eyvALLAH kardeşim.

Bildiği olan yorum yapıyor konu tartışılmak ve yorumlanmak üzere açıldı.

Kanka render yapılmayacak anladın mı? Büyük dosyalarla aktarma da yapılmayacak. Adama işlem gücü yüksek 7/24 tam yükte çalışacak sistem gerek.

Hadi aldılar diyelim. Adam demis 128 GB RAM. Sende 32 GB. En az TB SSD demis sen 256 GB.
De bu adam 8K render video ediyor. Bu arkadaş sadece belli başlı programlar çalıştıracak. Ayrıca Mac sevdalısı olsam gidip 14.000 TL para bayılmam herhalde Monster PC ye. Aksine hayranı filan değilim. Ama kalkıp da ekran kartına ihtiyaç olmayan bir iş için bile sırf bütçe yüksek diye de 2080 takacak kadar akılsız değilim çok şükür

Yahu arkadaşım ne kurcalıyorsun. Lazım demek ki adamlara. Fabrikada çalışacak o bilgisayar. Hem senin mantığına göre oyun için RTX 2080 Tİ almaya ne gerek var? Aynı şeyi 1650 Super'de yapıyor.

Bende bunu diyorum işte gitsinler ekran kartına parayı yatıracaklarına işlemciye gömsünler.

Kardeşim sen neyden bahsediyorsun?
GT 1030 herkesin PUBG diye ağzında gezdirdiği oyuna yetmiyor, boş konuşmayın burada öneriyorsanız önerin bilgisayar.

Tamam hocam sizin dediğiniz olsun @326001 hocam mühendise sorar mısınız 2060 yeter mi yeterse onu alın paranız cebinizde kalsın hem lösevi kurumlarınada daha çok bağış yapmış olursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…