40.000-45.000 TL PC toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam ciddimisiniz bilmem ama profil fotoğrafınızdan dolayı sizi ciddi görmedim.Ayrıca o işler için o bütçe biraz fazla gibi.

Bakın lütfen boş yorum yapmayın. Adam 45.000 TL' lik PC istemiş. Ona uygun önerinizi yapın çekilin. GT 1030 önermek nedir ya? "Sanki oyun oynayacakmış" Yahu belki oynayacak nereden biliyorsun? Belki başka işlerde de kullanılacak. Ekran kartı gücü gerekli işlemlerde de görürüz GT 1030'u.

Maksat arkadaşların gönlü olsun.

Vallaha iş yerinde oyun oynanacaksa sen bilirsin kardeşim tamam tamam sen haklısın aynen 3900X öneriyorsun gelip ve sen haklısın tamam.

Hocam cidd imisiniz bilmem ama profil fotoğrafınızdan dolayı sizi ciddi görmedim.Ayrıca o işler için o bütçe biraz fazla gibi.
Hocam tabi ki ciddiyim. Gerçekten bu belge çok önemli bir belge.

Arkadaşlar bence bundan sonra sadece sistem önerecekler yorum yapsın gerisi lafügüzaf.
Hocam ciddimisiniz bilmem ama profil fotoğrafınızdan dolayı sizi ciddi görmedim.Ayrıca o işler için o bütçe biraz fazla gibi.

Şirketin kurumsallaşması için çok önemli bir adım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…