40.000-45.000TL'ye hazır sistem önerisi

Xilvo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CASE: Phanteks P360X | CPU: Ryzen 7 3700x | GPU: Asus Dual 2060 6GB OC | MB: Asus Prime B450 M-K | PSU: FSP Hydro K 600 80+ Bronze | RAM: Corsair Vengeance LPX 16+8(24) GB 3200 MHz CL16 | SSD: XPG Spectrix S40G 500GB | CPU COOLER: COOLER MASTER HYPER 212 BLACK X DUO | CASE FANS: Arctic P12(3x), ThermalTake TT1225(2x)
Peder beyi ikna ettim 12 ay peşin fiyatına taksit olursa yeni sistem almayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak 5060 Ti çok istiyorum fakat bütçeyi aşıyor bitık galiba. Anakartı b serisi chipsetli 32 GB RAM'li DDR5(işlemci tercihen AMD fakat uygun fiyatlı bir Intel sisteme hayır demem) bir sistem önerirseniz sevinirim.

12 ay peşin fiyatına hazır sistem bulman imkansız.
hocam yinede uyguna varsa yollaya bilirmisiniz. taksiti bi şekl çözmeye çalışırım. borç falan alarım arkadaştan

Hocam Max 6 ay peşin taksit yapılıyor o da şansınıza.

Düz 5060'ı bekleyin hocam, ayrıca 12 ay peşin fiyata zor bir tık.

Bırakın 12 ay peşin fiyatına şuan taksitli hazır sistem satan site yok. Sadece vatan yapıyor o da peşin fiyatına 3 taksit. Ayrıca 5060 Ti hazır sistemler çok pahalı, 4060 ti veya 4070 almanız daha iyi olur.

Gamegarajın sınırlı olarak vade farksız 12 aya kadar taksitli sistemleri var, aralarında size uyan var mı yok mu kendiniz bakabilirsiniz.

Onun dışında başka sitelerden 12 aya çıkarsanız çok fazla vade farkı oluşur. Almanız gerekenden daha düşük sistem almak zorunda kalırsınız.

Bırakın 12 ay peşin fiyatına şuan taksitli hazır sistem satan site yok. Sadece vatan yapıyor o da peşin fiyatına 3 taksit. Ayrıca 5060 Ti hazır sistemler çok pahalı, 4060 ti veya 4070 almanız daha iyi olur.
Hemen hemen her site taksit yapıyor, misal

41 bin TL olan bu sistem 12 ay yaparsanız 54 bin TL ye denk geliyor.

Aynı şekilde incehesap, gaming.gen, itopya hepsi taksit sunuyor istediğiniz kadar. Tabi vade farklı.

Bırakın 12 ay peşin fiyatına şu an taksitli hazır sistem satan site yok. Sadece vatan yapıyor o da peşin fiyatına 3 taksit. Ayrıca 5060 Ti hazır sistemler çok pahalı, 4060 Ti veya 4070 almanız daha iyi olur.

MFG için istiyorum aslında. Bir de zamanında bilinçsiz olarak RT kullanmak için 2060 almıştım 2021'den beri içimde bir heves olarak kaldı asla düzgün bir şeklde kullanamadım RT ile oyun oynamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…