40.000₺ - 50.000₺ arası sistem önerisi

Yine etiketlemiş masaüstü cahilini. 50K bütçede 9070XT önermem diğer bileşenler çok kısık olur ve 9070XT şu an stok sorunları çekiyor. Güzel bir 9070 sistem alınır ama.

Hocam işlemci ağırlıklı sistem önerebilir misiniz? Çünkü PUBG CS işlemci ağırlıklı.

Her şey güç değildir hocam. Xbox oyunları bak PS da geliyor artık. Neyse güle güle kullanın.

Hocam sadece Forza Horizon 5 gelecek, üstüne zaten ben sırf Call of Duty için Game Pass aldım ve Xbox controllcusu ile şarjı beklemeden hemen pil değiştiriyorum, üstüne elime daha iyi oturuyor.

Hocam sadece Forza Horizon 5 gelecek, üstüne zaten ben sırf Call of Duty için Game Pass aldım ve Xbox controllcusu ile şarjı beklemeden hemen pil değiştiriyorum, üstüne elime daha iyi oturuyor.
Kol konusunda haklsınız.
Hocam işlemci ağırlıklı sistem önerebilir misiniz? Çünkü PUBG CS işlemci ağırlıklı.
işlemciyi 3d yap
soğutucu olarak:

Hocam teşekkürler testlere baktım 4070 5600X sistemlerden daha yüksek FPS veriyorlar CS2 ve PUBG'de acaba neden bende anlamadım insanlar bu kadar para bayılıyor boş sistemlere.

Hocam teşekkürler testlere baktım 4070 5600X sistemlerden daha yüksek FPS veriyorlar CS2 ve PUBG'de acaba neden bende anlamadım insanlar bu kadar para bayılıyor boş sistemlere.
Hocam işlemci güçlü olsun diyorsunuz ona göre yapıyorum öneriyi tabi ki işlemciden kısıp ekran kartı alırsanız daha yüksek bir performans alırsınız.

Hocam işlemci güçlü olsun diyorsunuz ona göre yapıyorum öneriyi tabii ki işlemciden kısıp ekran kartı alırsanız daha yüksek bir performans alırsınız.

Fakat hocam CS2 ve PUBG gibi birincil şahıs odaklı oyunlar işlemciye odaklılar, Witcher gibi oyunlar ekran kartına.

Fakat hocam CS2 ve PUBG gibi birincil şahıs odaklı oyunlar işlemciye odaklılar, Witcher gibi oyunlar ekran kartına.

Sen ne yap biliyor musun? Elinde Xbox var takıl onla biraz 5000 serisinin fiyatları biraz otursun sana 5000 serisinden bir şeyler toplarız 50.000 tl ye sen o zamana kadar faize falan koysan 55 bin tlen olur.

Sen ne yap biliyor musun? Elinde Xbox var takıl onunla biraz 5000 serisinin fiyatları biraz otursun sana 5000 serisinden bir şeyler toplarız 50.000 TL'ye sen o zamana kadar faize falan koysan 55 bin tlen olur.

Zaten hocam 3 ay sonra alacağım.

Sen ne yap biliyor musun? Elinde Xbox var takıl onunla biraz 5000 serisinin fiyatları biraz otursun sana 5000 serisinden bir şeyler toplarız 50.000 TL'ye sen o zamana kadar faize falan koysan 55 bin tlen olur.

Hocam bir de bu bilgisayar 46k civarlarında fakat cidden işlemci ve ekran kartı üst segment, acaba ekran kartının markası mı dandik?

@56136

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…