40000 - 50000 arasında bir sistem toplamak istiyorum. Sadece kasa düşünüyorum. RAM için 32 GB, depolama için 1 TB SSD düşünüyorum. Anakartta da 4 RAM slotu olursa süper olur.
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!
Bu haliyle 53.214 ₺ ediyor, eğer oyun için topluyorsanız işlemciden biraz daha kısılabilir ama bu haliyle güzel bir sistem oldu gibi. Diğer arkadaşlar da yorumlayabilirler, daha avantajlı önerilebilecek parça varsa ekleyebilirler. Sizin de bu gönderdiğim parçalar ile alakalı sormak istediğiniz bir soru olursa sorabilirsiniz. Umarım içinize sinecek güzel bir sistem toplayabilirsiniz hocam.
Burada 7500f ile 7600 arasında pek fark yok sanırım. Bilgisayarı iş, oyun için kullanacağım. O yüzden işlemci tarafındada güzel bir şey olsun istiyorum. 7500f den iyi f/p önerebileceğin bir işlemci var mı ? Bir de 4070 super için ekran kartları üreticileri arasında çok fark oluyor mu ? Örneğin ASUS DUAL 4070S versiyonu seçtiğimizden 6000 tl daha pahalı. Bu parayı vermeye değer mi ?
Gönderdiğiniz sitede ki başka kasalara baktım. Bu 2 kasa ilgimi çekti bunlar hakkındaki düşünceleriniz neler ?
7600 ile 7500f arasında fps farkı olmasa da 7600'de güzel bir gpu var ve valorant, lol gibi oyunlar da 20-30 fps de olsa oynama yapıyor. 100 TL fark varken 7600 almanızı öneririm.
Parçaları tek tek almaya karar verdim. İlk olarak ekran kartını alcam. Akakçeden baktığımda 4070 SUPER için bir çok model var. Hangisini seçeceğime karar veremiyorum. Yardım edin