40.000₺ ASUS donanımlar ile sistem toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
40.000 TL

omc

Centipat
Merhaba arkadaşlar, bu videodaki parçalar gibi bana PC toplar mısınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Malzemeleri ablalar nasıl taktıysa onun gibi takılsın PSU yuvası çıkmasın, iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
O videodaki sistem benim sistemle neredeyse aynı. 40.000 TL bütçen varsa ve acelen yoksa yeni ekran kartlarını beklemeni tavsiye ederim. Tabii sabrın varsa.

Yakında RTX 3000 serisi çıkacak, beklemeni tavsiye ederim, 2000 serisi yakında eskiyecek. Sabrın yoksa bence kötü bir ekran kartı al şimdilik idare et sonra ona geçersin. Parçaları da ASUS ROG serisi dizersen hepsinin renklerini aynı anda kontrol edebilirsin ve çok güzel durur, en iyisinden 2-3 tane de monitör, eğer futbol oynuyorsan ya da film, dizi izlemeyi seviyorsan 1 monitörü diğerlerine göre büyük al mis gibi, eğer bir yayıncı ya da YouTuber olursan kanalın linkini at izleriz güle güle kullanın, iyi günler.

Bir de en iyisinden bir sıvı soğutma ekle o sisteme, köpüklü köpüklü, ışıl ışıl bir sistem olur.

Hocam monitör de istiyorum. ASUS TUF Gaming 27 inç.

Hocam parçaları bulup bana toplar mısınız? İyi forumlar.

Bütün hepsini müsait olduğum bir zamanda toplarım, SS'lerini atarım. Hangi site olsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…