40.000 km 2013 model Honda CBR 125 alınır mı?

iAhmxt

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 40.000 km Honda alınır mı?

Honda CBR 125 R 2013 Model Super Sport Motor Sahibinden İkinci El 36.500 TL - 1022177964 bu motor temiz kullanılmış gibi duruyor
cbr ve RKS RNX Plus 2020 Model Sport Touring Motor Sahibinden İkinci El 30.000 TL - 1019054274 bu motor arasında kaldım
Fiyat söylerseniz daha net cevaplar verebiliriz.
36.500
Kazası var mi? Fiyatı ne? Değişeni var mı? Motor özellikleri ne? Kilometresi yılına göre çok iyi ama bunlar önemli şeyler.
linkini attım motorun

Son düzenleme:
Sizin yerinizde olsam bütçem yetiyorsa alırım.Bende motor sevdalısıyım ve motor olsun yeter hani modeli farketmez motor kullanmayı seviyorsanız işinize yarar diye düşünüyorum tabii bi iddianız felan yoksa(belirli bir hız gibi).

ya başlangıç seviyesi almak istiyorum ikiside başlangıç için güzel motorlar rks daha uygun ama
daha 16 yaşındayım ehliyeti almayı planlıyorum yazın elimde kanuni gt 170 var ama maalesef ehliyet yetmiyor onun için satmayı planlıyorum

Naked bakabilirsiniz bence hocam bu fiyatlarda race olanlar iskeletsiz duruyor yavru gibi ama mt 125 gibi naked motorlar öyle değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…