40.000₺ sistem önerisi

Bütçe
40.000₺

lemannna

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Bir bilgisayar (sadece kasa) almak istiyorum, 40.000₺ bütçem var ve sadece oyun amaçlı kullanılacak. Duruma göre bütçede belli bir miktar esneme yapabilirim. Sanıyorum bu fiyat bandında en iyi konfigürasyon 5060 Ti(16 GB)/9060XT(16 GB) ve 7500F ikilisi oluyor. Toplama olur, hazır sistem olur önemli değil. Belki bütçeyi biraz daha yükseltip 5070 sistem bile bulabiliriz. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum ve önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne için kullanacaksınız? Yazılım video montaj işleri mi oyun mu? Multitasking için 5060 Ti 16 GB'lık versiyonu biçilmiş kaftan. After Effects gibi uygulamalarda da CUDA çekirdeği hızlandırmaları sayesinde ekstra performans katıyor. Bir de 9060XT bende de var GDDR6 5060 ise GDDR7 istekleriniz neler ona göre önereyim.

Hangi oyunlar oynanacak.

Arkadaşlar sadece oyun amaçlı bir PC almak istiyorum. Online oyun oynamıyorum. Hep singleplayer, hikayeli ve donanımsal açıdan demanding olan oyunları oynamayı seviyorum. 45-50 bin seviyesine kadar çıkabilirim. Teşekkür ederim.

Hocam bu rehberi inceleyebilirsiniz:

50K bütçeye çıkarsanız 9070 XT’li sistem dizebiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…