5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 17 Şubat 2023 #11 Can Vardar dedi: Hocam 5K civari olsa iyi olur Online oyunlara da giriyorum counter gibi. Genişletmek için tıkla... 24 inç: AOC 24G2ZU/BK Monitör AOC 24G2ZU/BK Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Gaming Monitör Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın. www.gaming.gen.tr 27 inç: Dell G2722HS 27 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın. www.gaming.gen.tr Amazon.com.tr Bunu öneririm o fiyata, önerilen sistemler güzel, ben de öneririm onları. Bu arada i7 şart değil, i5-13600K gerçekten çok güçlü bir işlemci. AOC olanı renk ve panel olarak Dell monitörden daha iyi bu arada.
Can Vardar dedi: Hocam 5K civari olsa iyi olur Online oyunlara da giriyorum counter gibi. Genişletmek için tıkla... 24 inç: AOC 24G2ZU/BK Monitör AOC 24G2ZU/BK Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Gaming Monitör Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın. www.gaming.gen.tr 27 inç: Dell G2722HS 27 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın. www.gaming.gen.tr Amazon.com.tr Bunu öneririm o fiyata, önerilen sistemler güzel, ben de öneririm onları. Bu arada i7 şart değil, i5-13600K gerçekten çok güçlü bir işlemci. AOC olanı renk ve panel olarak Dell monitörden daha iyi bu arada.
4 484169 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 2.038 Çözümler 6 17 Şubat 2023 #12 Can Vardar dedi: Eyt karari gerceklesmesse saka olarak kalicak zaten bizim hayaller Genişletmek için tıkla... Aynı kaderi paylaşıyoruz hocam, pederin emeklisi belli olup elimden tutup bilgisayar alamyı planlıyorum umarım olur..
Can Vardar dedi: Eyt karari gerceklesmesse saka olarak kalicak zaten bizim hayaller Genişletmek için tıkla... Aynı kaderi paylaşıyoruz hocam, pederin emeklisi belli olup elimden tutup bilgisayar alamyı planlıyorum umarım olur..