40.000 TL gaming laptop önerisi

Bütçe
40.000 TL
Hocan Victus modeline dediğiniz gibi 1adet daha eklerseniz tadından yenmez. Diğer tarafta Acer ekran ve TDP ile ön plana çıkmış. Ama ikisi de üzmez gayet iyi.

Acer'da bulanan ekran kartı 140watt.
HP'de bulunan ise 115watt.

Hocan Victus modeline dediğiniz gibi 1adet daha eklerseniz tadından yenmez. Diğer tarafta Acer ekran ve TDP ile ön plana çıkmış. Ama ikisi de üzmez gayet iyi.

İkisi de aynı performansı verecek ekran kartlarının. 100W bile göremiyorsunuz zaten 50/60 serilerinde.

Hocam 140 watt ile 115 watt arasında büyük bir fark olur mu?

Hocam 140 watt ile 115 watt arasında büyük bir fark olur mu?

Hayır 90Wtan sonra çok az etki eder ayrca hocam ben HP Victus'u tercih ederim RAM olarak 8x8 2 2 tane RAM kullanılmış diğer PC de ise 1 soket 16 GB RAM yerinde olsam kesinlikle Victus'u seçerim gerçekten kaliteli bir bilgisayar alacaksan şimdiden hayırlı olsun.

Biraz daha ekleyebilirseniz en iyi seçenek bu olur
ben de oyumu buradan yana kullanıyorum. Ekran kartının üstüne işlemcisi de daha iyi diğerlerinden. Eğer bütçe varsa kesinlikle bir gözden geçir derim.

Ramin 1x16 veya 2x8 olmasına çok takılmana gerek yok, zaten 40klık bir laptop alıyorsan ramin yetmediği yerde yenisini alıp eskisini satmak sana çok pahalıya gelmeyecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı