İyi günler. 40.000 TL bütçem var. ileriki zamanlarda bütçem olunca RAM'i 32 GB olarak yüksetirim diye düşünüyorum. Acer'in RAM'i 1X16. HP Victus'un RAM'i 2x8 ama fiyatı daha uygun. Hangisini tavsiye edersiniz? Eğer sizin başka bir laptop tavsiyeniz varsa paylaşabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Victus'u alırdım şüphesiz. Ekranı 144Hz ama siz bilirsiniz. DDR5 Çift Kanal olması önemli. Kendi arasında çift kanal var dense de FPS artışı baya oluyor. Geçen birisi paylaştı bu arada uydurma söylemiyorum.
Hocan Victus modeline dediğiniz gibi 1adet daha eklerseniz tadından yenmez. Diğer tarafta Acer ekran ve TDP ile ön plana çıkmış. Ama ikisi de üzmez gayet iyi.
Acer'da bulanan ekran kartı 140watt.
HP'de bulunan ise 115watt.
Hocan Victus modeline dediğiniz gibi 1adet daha eklerseniz tadından yenmez. Diğer tarafta Acer ekran ve TDP ile ön plana çıkmış. Ama ikisi de üzmez gayet iyi.
Hayır 90Wtan sonra çok az etki eder ayrca hocam ben HP Victus'u tercih ederim RAM olarak 8x8 2 2 tane RAM kullanılmış diğer PC de ise 1 soket 16 GB RAM yerinde olsam kesinlikle Victus'u seçerim gerçekten kaliteli bir bilgisayar alacaksan şimdiden hayırlı olsun.
İyi günler. 40.000 TL bütçem var. ileriki zamanlarda bütçem olunca RAM'i 32 GB olarak yüksetirim diye düşünüyorum. Acer'in RAM'i 1X16. HP Victus'un RAM'i 2x8 ama fiyatı daha uygun. Hangisini tavsiye edersiniz? Eğer sizin başka bir laptop tavsiyeniz varsa paylaşabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
ben de oyumu buradan yana kullanıyorum. Ekran kartının üstüne işlemcisi de daha iyi diğerlerinden. Eğer bütçe varsa kesinlikle bir gözden geçir derim.
Ramin 1x16 veya 2x8 olmasına çok takılmana gerek yok, zaten 40klık bir laptop alıyorsan ramin yetmediği yerde yenisini alıp eskisini satmak sana çok pahalıya gelmeyecektir.