Arkadaşım için laptop arıyorum. 40.000 TL bütçesi var. Oyun odaklı. 4060 veya üstü ekran kartı, mümkünse Intel işlemci, paneli, kasası ve kronik sorunları mümkünse olmayanı arıyoruz.
Hepsiburadadaki %5 indirimden gördüğüm birkaç linki fikrinizi almak için paylaşıyorum. Linklerden daha iyi önerileriniz olursa onları da paylaşınız.
Arkadaşım için laptop arıyorum. 40.000 TL bütçesi var. Oyun odaklı. 4060 veya üstü ekran kartı, mümkünse Intel işlemci, paneli, kasası ve kronik sorunları mümkünse olmayanı arıyoruz.
Hepsiburadadaki %5 indirimden gördüğüm birkaç linki fikrinizi almak için paylaşıyorum. Linklerden daha iyi önerileriniz olursa onları da paylaşınız.
Acer Nitro 16 AN16-41 NH.QLLEY.001 Ryzen 7 7840HS 16 GB 1 TB SSD RTX4060 16" WUXGA Notebook ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dizüstü Bilgisayar & Laptop ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
AMD mobil işlemciler zaten iyiydi daha da gelişti, Dell'de ısınma sorunu var genel olarak, MSI bilgisayarlarında bu bütçedeki ürünleri sıkıntılı, Acer'lerde paneli ve soğutması ön plana çıkıyor.