40.000 TL laptop önerisi

linass5

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.
Bilgisayar işlerinden pek anlamıyorum LoL, CS gibi oyunları ve hikayeli oyunları oynatabilecek, uzun ömürlü kullanabileceğim bir laptop önerisi istiyorum. Çok sık oyun oynamıyorum genellikle gündelik kullanım için kullanacağım.
Mümkünse MediaMarkt'ya da Vatan'dan alabileceğim bir ürün olursa iyi olur.
Uygun bir laptop önerebilir misiniz? Max 40.000TL bütçem var.

MediaMarkt ve Vatan zorunlu değilse bunu alın.

Gidip de şu kazıkçı sitelere paranızı kaptırmayın.

Merhaba.
Bilgisayar işlerinden pek anlamıyorum LoL, CS gibi oyunları ve hikayeli oyunları oynatabilecek, uzun ömürlü kullanabileceğim bir laptop önerisi istiyorum. Çok sık oyun oynamıyorum genellikle gündelik kullanım için kullanacağım.
Genellikle gündelik için alıyorsan gamingler üzebilir, hem taşınabilirliği düşer hemde batarya anlamında az sürele verir. 40 bine batarya anlamında alabileceğin tek seçenek @babylon un attığı model, ancak TUFların sıcak çalıştığını ve limit uygulamak zorunda olacağını unutma.

4060 anlamında bir de LOQ 15IAX9 var lakin batarya performansı kötüdür, serin çalışır ve sarj adaptörü bu cihaza yetmediğinden battery drain oluyor; Lenovo LOQ 15IAX9 83GS0060TR Intel Core i5 12450HX 15.6

Başka modeller olarak 4050 olan cihazlar var ancak 4060 almak varken 4050 almak bana pek mantıklı gelmiyor. 4050 bu dediklerin oyunları da rahatça kaldıracaktır eminim.

Neyse uzatmayayım hikayeli oyun oynayamazsın ancak CS2 ve Valoyu 1080p düşük grafiklerde oynayabilirsin ; Lenovo ThinkBook 16 G6 ABP 21KK000WTR Notebook

Bende yazın Ryzen 7 5700ulu ideapad vardı 3 ay cs2 oynamıstım sorun yaşamadan.

Neden bunu öneriyorsun dersen emin ol özellikle gündelik kullanacaksan gaming pişman edebilir.

Hikayeli oyunlara gelirsek mecburen gaming alman lazım.

Senin bütçende Vatan veya Mediamarkt üzerinde alınabilecek tek cihaz bu.
Maalesef ailemden dolayı böyle bir sıkıntım var. İnternetten alınabilecek önerileriniz nelerdir?

Genellikle gündelik için alıyorsan gamingler üzebilir, hem taşınabilirliği düşer hemde batarya anlamında az sürele verir. 40 bine batarya anlamında alabileceğin tek seçenek @babylon un attığı model, ancak TUFların sıcak çalıştığını ve limit uygulamak zorunda olacağını unutma.

4060 anlamında bir de LOQ 15IAX9 var lakin batarya performansı kötüdür, serin çalışır ve sarj adaptörü bu cihaza yetmediğinden battery drain oluyor; Lenovo LOQ 15IAX9 83GS0060TR Intel Core i5 12450HX 15.6

Başka modeller olarak 4050 olan cihazlar var ancak 4060 almak varken 4050 almak bana pek mantıklı gelmiyor. 4050 bu dediklerin oyunları da rahatça kaldıracaktır eminim.

Neyse uzatmayayım hikayeli oyun oynayamazsın ancak CS2 ve Valoyu 1080p düşük grafiklerde oynayabilirsin ; Lenovo ThinkBook 16 G6 ABP 21KK000WTR Notebook

Bende yazın Ryzen 7 5700ulu ideapad vardı 3 ay cs2 oynamıstım sorun yaşamadan.

Neden bunu öneriyorsun dersen emin ol özellikle gündelik kullanacaksan gaming pişman edebilir.

Hikayeli oyunlara gelirsek mecburen gaming alman lazım.
Detaylı bilgiler için teşekkür ederim

Maalesef ailemden dolayı böyle bir sıkıntım var. İnternetten alınabilecek önerileriniz nelerdir?

Detaylı bilgiler için teşekkür ederim
Bu cihazın ekran kartı ileriye dönük değil kesinlikle ancak senin dediğin oyunları ve denk oyunları rahatça açar ve amazon sattığı için de güvenli bir satıcısı var fiyatı 24den 23e düşmüş bu fiyata alınabilir ancak bataryası 57wh olduğu için bataryadan çok bir şey beklemeni önermem. Bunu cerezlik olsun diye atıyorum fiyatı makul geldi bana ; Amazon.com.tr

Merhaba.

14 e bunu alıp ; https://www.hepsiburada.com/acer-as...ce=pc&utm_medium=epey&wt_pc=epey-saticiya-sor

Kalan 26 bine de kasa, monitör olabilirsin bu sayede hem oyun hem gündelik işini rahatlıkla görürsün.

Bunun için forumda masaüstü sistem tavsiyelerine bakabilirsin.

PC hocası böyle bir video yayınlamıştı bugün, ben Nvidia harici ekran kartı almak istemesem de videoyu yine de izlemeni öneririm;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neden böyle garip garip kombinasyonlar yapıyorsan diyorsan, ben ofis laptopundan gaminge geçtiğim için o gündelik havası kesinlikle bitiyor ve sende gundelik bir şey de istiyorsun bir yandan, bu yüzden kendi fikirlerimi aktarıyorum.

Mesela önceki cihazımı iş yerine götürünce şarj cihazı aklıma gelmezdi, yatakta çok rahat filmler izlerdim ve rahatça kullanırdım ancak artık öyle olmuyor. Gamingte 60wh bataryanin da etkisiyle su gibi bitiyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı