40.000 TL laptop tavsiyesi

Sinan.eren

Hectopat
Öncelikle merhaba.
Bunun gibi birçok konu var farkındayım. Birkaç model arasında kaldım. Uzun süredir laptoplardan uzak kaldım. 5 senelik masaüstüm var ondan kurtulacağım.
Benim birkaç tane sorum olacak. Acer de Nitro 15 ile Nitro 5 arasındaki fark nedir bilmiyorum. Sitede çok bakındım en çok önerilen laptoplardan biri.

Benim bulduğum.

Bunlar var. Bunların arasında bir seçim yapmak mantıklı olur mu? Veya önereceğiniz başka model olur mu?

HP Victus serisinden kronik hatası yüzünden vazgeçtim. Excaliburadan da malzemesi yönünde çok eleştiri geldiği için vazgeçtim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle merhaba.
Bunun gibi birçok konu var farkındayım. Birkaç model arasında kaldım. Uzun süredir laptoplardan uzak kaldım. 5 senelik masaüstüm var ondan kurtulacağım.
Benim birkaç tane sorum olacak. Acer de Nitro 15 ile Nitro 5 arasındaki fark nedir bilmiyorum. Sitede çok bakındım en çok önerilen laptoplardan biri.

Benim bulduğum.

Bunlar var. Bunların arasında bir seçim yapmak mantıklı olur mu? Veya önereceğiniz başka model olur mu?

HP Victus serisinden kronik hatası yüzünden vazgeçtim. Excaliburadan da malzemesi yönünde çok eleştiri geldiği için vazgeçtim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Nitro 5'i alin gecin. V15 serisi kronik sorunlu. Ekran karti watt degeri dusuk. Ofis laptopu tipi sogutma kullaniyor havayi ekrana ufluyor o yuzden ekraninda sararma problemi var fazlacada ısınıyor.

LOQ serisini düşündün mü hiç? Attığım modele bir bak istersen.

Tasarımını da ben çok beğeniyorum. Ekran, egzozlardan 1 parmak kadar geride olduğu için sıcak havayı falan ekrana hiç vermiyor. Hatta ekranı da baya kaliteli bence güzel görüntü veriyor.

LOQ serisini düşündün mü hiç? Attığım modele bir bak istersen.
Atılan nitro 5 daha iyi. Bide sence bu fiyata 4050 almak ne kadar mantıklı fiyati fazla kazık. Panel olarak nitro 5 daha iyi bi arada.

Atılan nitro 5 daha iyi. Bide sence bu fiyata 4050 almak ne kadar mantıklı?
Doğrudur hocam fiyatlara çok hakim değilim ama performans açısından gayet güzel bir bilgisayar. Maksat opsiyon olsun konu sahibine. Ama bir de şu var. Attığım hem free dos değil, hem de Nitro en fazla 16GB ram destekliyor diye yazmış satıcı.​

36000 TL'ye ayni LOQ'un 4060 modeli var. Opsiyon bile olmamasi lazim. Oldukca kazık bir fiyatta.

Bu ikisi ilgili düşünceniz nedir?
diğer nitro ile arada 6000 civarı fark var

Bununla ilgili düşünceniz nedir?
Diğer Nitro ile arada 6000 civarı fark var.

Islemcisi daha geride ama SSD ve RAM daha yuksek kesinlikle degmez. Bu fiyata cok daha iyi cihazlar var. Kendinizde yukseltebilirsiniz cihazi ayrıyeten. Bu fiyata cikabiliyorsaniz:

Bu daha iyi bir secenek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı