Öncelikle merhaba.
Bunun gibi birçok konu var farkındayım. Birkaç model arasında kaldım. Uzun süredir laptoplardan uzak kaldım. 5 senelik masaüstüm var ondan kurtulacağım.
Benim birkaç tane sorum olacak. Acer de Nitro 15 ile Nitro 5 arasındaki fark nedir bilmiyorum. Sitede çok bakındım en çok önerilen laptoplardan biri.
Öncelikle merhaba.
Bunun gibi birçok konu var farkındayım. Birkaç model arasında kaldım. Uzun süredir laptoplardan uzak kaldım. 5 senelik masaüstüm var ondan kurtulacağım.
Benim birkaç tane sorum olacak. Acer de Nitro 15 ile Nitro 5 arasındaki fark nedir bilmiyorum. Sitede çok bakındım en çok önerilen laptoplardan biri.
LENOVO LOQ/Intel Core i5-12450HX/24GB RAM/ 512GB SSD/15.6"/RTX 4050/Win 11/Gaming Laptop 83GS009CTR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Tasarımını da ben çok beğeniyorum. Ekran, egzozlardan 1 parmak kadar geride olduğu için sıcak havayı falan ekrana hiç vermiyor. Hatta ekranı da baya kaliteli bence güzel görüntü veriyor.
Doğrudur hocam fiyatlara çok hakim değilim ama performans açısından gayet güzel bir bilgisayar. Maksat opsiyon olsun konu sahibine. Ama bir de şu var. Attığım hem free dos değil, hem de Nitro en fazla 16GB ram destekliyor diye yazmış satıcı.
Islemcisi daha geride ama SSD ve RAM daha yuksek kesinlikle degmez. Bu fiyata cok daha iyi cihazlar var. Kendinizde yukseltebilirsiniz cihazi ayrıyeten. Bu fiyata cikabiliyorsaniz: