Atx veya Micro atx anakart kullanacağım.Hava akışı iyi olan kaliteli bir kasa önerebilir misiniz
@hidayet eker @messinicocugu bğtçem 60k ya çıktı. Görseldeki parçaları alacağız. Monitör olarak gysync bulamadık ama monitörde Adaptive Sync varmış ve monitörü Curved istiyorum. Sorun olur mu?
![]()
ROG Strix XG32VC | Gaming monitors|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye
ROG Strix XG32VC Kavisli Gaming Monitör – 31.5 inç WQHD (2560 x 1440), 170Hz* (144Hz üzerinde), 1ms MPRT, Çok Düşük Hareket Bulanıklığı Senkronizasyonu, %125 sRGB, FreeSync Premium Pro, DisplayHDR™ 400, USB Type-C, KVM desteğirog.asus.com
Hocam 60 bin tlye 4070 ti sistem toplanır kaldı ki ben 38 k ya topluyorum 4070 ti sistemi@hidayet eker @messinicocugu bğtçem 60k ya çıktı. Görsel deki parçaları alacağız. Monitör olarak gysync bulamadık ama mönitörde adaptive sync varmış ve monitörü curved istiyorum. Sorun olur mu
![]()
ROG Strix XG32VC | Gaming monitors|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye
ROG Strix XG32VC Kavisli Gaming Monitör – 31.5 inç WQHD (2560 x 1440), 170Hz* (144Hz üzerinde), 1ms MPRT, Çok Düşük Hareket Bulanıklığı Senkronizasyonu, %125 sRGB, FreeSync Premium Pro, DisplayHDR™ 400, USB Type-C, KVM desteğirog.asus.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.