40.000 TL mühendislik için laptop önerisi

Bütçe
40k

Thetis06

Centipat
Herkese iyi sosyaller. Bütçe aşağı yukarı 40k civarı. Genelde mühendislik yazılımları kullanacağım ancak arada oyun da oynarım. RAM 32 GB olursa çok iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.

Herkese iyi sosyaller. Bütçe aşağı yukarı 40k civarı. Genelde mühendislik yazılımları kullanacağım ancak arada oyun da oynarım. RAM 32 GB olursa çok iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.

40000₺'yi geçmeyecek şekilde bunu önerebilirim. Sepette 36599'a geliyor ve 32 GB ram var.2x16 Şeklinde.

Hocam bu RAM işini bir bilgisayarcıya götürüp veyahut kendiniz RAM alıp takmanız daha mantıklı olur. Direkt 32 GB'lı laptop ararsanız f/p bir laptop alamayabilirsiniz.
Hocam bunu ben de görmüştüm ama Acer sıkıntı çıkarmaz mı?

Ben de biraz bakınınca bunun üzerinde durdum ama yorumlarda falan ekran kalitesi olsun parlaklığı olsun düşük diyorlar sıkıntı olur mu?

Ben kullanmadım hiç Acer ama çevreden falan çok öveni duymadım

Ben de biraz bakınınca bunun üzerinde durdum ama yorumlarda falan ekran kalitesi olsun parlaklığı olsun düşük diyorlar sıkıntı olur mu?

Ben kullanmadım hiç Acer ama çevreden falan çok öveni duymadım
Victus'da 2. SSD slotu yok. Atmış olduğum Nitro 16 bu bütçede en iyisi. Daha kaliteli ekran kalitesi olan bir laptop bulmak zor muadil olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı