40.000 TL Oyun ve Render icin sistem önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
23
Monitör dahil 40.000 TL Oyun ve Render icin sistem önerisi yapabilir misiniz?
Her sistem toplama konumda oldugu gibi alindiktan ve toplandiktan sona resimler eklenecektir.

Arkadasim icin topluyoruz özellikle Gopro videolarini hizli render yapmasi en büyük kriterimiz. Arkadasim size "Servus" diyor yanimda bira iciyor Allahima

Sevgiler

Nereden alabiliyor peki? Klavye, mouse falan her şey dahil mi?
Büyük ihtimal Caseking sitesinden toplayacagiz orada yetkili bir insan cok yakin arkadasim ayrica Almanya'nin Vatan Bilgisayari gibi düsünün. Klavye ve Fare kendisinde iyisinden mevcut.
2. nesil Threadripper ve GTX 11xx serisinin çıkmasını beklemesini öneririm.
Acelemiz yok ama 11X serisinin ne zaman cikacagi da belli degil. Ne yapsak.

Son düzenleme:
Piyasadaki en iyi donanımları alsan 40.000 TL etmez bence. Arkadaşınız ne iş yapıyor merak ettim açıkçası.
40.000 TL çok yüksek bir bütçe resmen bir araba parası.

Piyasadaki en iyi donanımları alsan 40.000 TL etmez bence. Arkadaşınız ne iş yapıyor merak ettim açıkçası.
40.000 TL çok yüksek bir bütçe resmen bir araba parası.

Bu basligin konusu degil bu sordugunuz soru ama cevapliyayim.

6000 €'yu gözden cikarmis arkadasim yani Türkiye'nin Hardware fiyatlarini düsünecek olursak 40.000 TL gibi bir fiyata geliyor. (Normalde 7000 € ama neyse)
Ve bence 6000 € iyi bir sistem icin gayet gözden cikarilacak bir para, 4-5 ay para biriktirmis ve almak istiyor anlayacaginiz. Sonucta 3 Way SLI bir sistem istemiyoruz asagidaki gibi.

Siteyi bir inceleyeyim dedim, hayal gücünü zorlayacak bir sistem gördüm. Böyle bir sistemin yapılabildiğini bile bilmiyordum. İnanılır gibi değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…