40.000 TL piyano önerisi

Btrcerik

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar piyano calmaya baslayacagim. Daha once piyanoyu profesyonel olarak calmadim ama ilerleyen sureclerde hayatimin onemli bir parcasi haline getirmek istiyorum. Bu sebeple 40.000 TL civari bir bütçe ile bana uzun sureler boyunca eslik edecek bir piyano satin almak istiyorum. Piyanoyu satin aldiktan sonra hiçbir ozelligi hakkinda aslinda sunu tercih edebilirmisim demek istemiyorum. Tus hassasiyeti ve ses onceligim. Genellikle kulaklık ile kullanacagim. Bu yuzden yaninda kulaklikta onerebilirseniz cok mutlu olurum. Simdiden teşekkürler.

Hocam buldunuz mu piyano?

Selam. P225 düşünüyordum ama bir youtube kanalı fp-30x önerdi pha-4 klavyesi yüzünden. Batı klasik için daha uygunmuş. Siz ne dersiniz Yamaha P225'ten daha mı iyi?

Selam. P225 düşünüyordum ama bir YouTube kanalı F/P-30X önerdi pha-4 klavyesi yüzünden. Batı klasik için daha uygunmuş. Siz ne dersiniz Yamaha P225'ten daha mı iyi?

Yamaha'nın duvar tipi modellerini denemiştim. P225 aralarında yoktu muhtemelen. Açıkçası tuş hissiyatı olarak F/P 30X bana biraz daha ağır geldi. en iyisi ikisini de zuhal ve doreden deneyimlemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…