40.000 TL sistem önerisi

Bütçe
40000 max 50000TL taksitli, 50k'ya çıkmam için parasını hak etmesi lazım

Dormicumm

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, aşağıda attığım 3 sistem arasında kaldım. Hepsinde aklıma takılan ufak yerler var.

1 ve 2. sistemi 1 TB yapınca 43bin TL oluyor. Hangisi en mantıklısı? 245KF 7500F'ten iyi diye biliyorum. 2. sistemdeki 9060XT'nin 8 GB olması kafamı karıştırıyor. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Merhaba, aşağıda attığım 3 sistem arasında kaldım. Hepsinde aklıma takılan ufak yerler var.

1 ve 2. sistemi 1 TB yapınca 43bin TL oluyor. Hangisi en mantıklısı? 245KF 7500F'ten iyi diye biliyorum. 2. sistemdeki 9060XT'nin 8 GB olması kafamı karıştırıyor. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
3. olanı yapıştır.

3. olanı yapıştır.

Oyun olarak CS2 ağırlıklı oynayacağım uzun vadede 7500F i geliştirme fırsatım olur B650 anakart var bu yönden iyi bu sistemdeki soğutucu hoşuma gitmedi.

Oyun olarak CS2 ağırlıklı oynayacağım uzun vadede 7500F i geliştirme fırsatım olur B650 anakart var bu yönden iyi bu sistemdeki soğutucu hoşuma gitmedi.
En kolay değişebilecek parça o kafanızı takmayın. 7500F için yeterli olur daha sonra kendiniz yenisini alır takarsınız.

B650M-R'de 2 SSD slotu var zaten, illa gerek yok ama bütçe yetiyorsa olabilir.

Daha sonra SSD almak yerine şimdi neden 1TB alıp kafasını rahatlatmıyor ve 2. slotu boş bırakmıyor? İleride 1 TB daha alır 2TB olur daha iyi kullanır boş slotu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı