40.000 TL'ye 4060 - R5 7600 sistem nasıldır?

Bütçe
40000TL
Vatan en az sorun yaşayacağınız yerlerdendir, gönlünüz rahat olsun.

Vatan'dan alacaksanız 3 ay peşin taksitte oluyor bilginize.
Bence daha iyi bir 4070s sistem de çıkarırlar, ben bekleyeceğim ama siz nasıl isterseniz.

Biliyorum hocam, paylaştığım sistemden ötürü lütfen beni mağara adamı zannetmeyiniz. Bu hafta sonu almayı planlıyorum ve sanırım cuma günü tekrar baştan gözden geçireceğim.

Herkes bu yollardan geçti, niye öyle düşünüyorsunuz?
Benim ilk başlarda soketlerden bile haberim yoktu.

Biliyorum hocam, paylaştığım sistemden ötürü lütfen beni mağara adamı zannetmeyiniz. Bu hafta sonu almayı planlıyorum ve sanırım cuma günü tekrar baştan gözden geçireceğim.

Tabii ki iyi araştırın, forumlarda açılan konulara bakın vs
Bu arada sık sıkta indirim köşelerini takip edin

Vatan'dan alacaksanız 3 ay peşin taksitte oluyor bilginize.
Bence daha iyi bir 4070s sistem de çıkarırlar, ben bekleyeceğim ama siz nasıl isterseniz.

Hocam inanır mısınız yaklaşık 2 yıldır bekliyorum ve artık zamanı geldi. Hele ki yılbaşı adı altında zam gelme ihtimallerine de karşı

Parçalar hakkında detaylı bilgilere sahip olduğumu düşünüyorum fakat markadan markaya ve modelden modele değiştiği için bazen araştırmak gerekiyor. Sanıyorum ben o adımı biraz hızlı yapmışım

Tabii ki iyi araştırın, forumlarda açılan konulara bakın vs
Bu arada sık sıkta indirim köşelerini takip edin
İkinize de fikriniz için tek tek teşekkür ediyorum, yardımcı oldunuz

Hocam inanır mısınız yaklaşık 2 yıldır bekliyorum ve artık zamanı geldi. Hele ki yılbaşı adı altında zam gelme ihtimallerine de karşı

11 Kasım'da güzel indirimler oldu.
29 Kasım'ı bekledik şöyle indirim olacak böyle indirim olacak diye...
Firmalar saatlerce bekledik geceye kadar 1-2 düzgün sistem çıktı...
Bunlar ucuza satmak yerine hiç satmazlar yılbaşından sonra zamla satarlar gerekirse...
Kasım bittiği gibi sistemlere zam yaptılar.
Yine de az da olsa sistem çıkacaktır. PC hocası, Donanım Arşivi takipte kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…