Merhaba, 40.000 TL bütçem var aşağıdaki sistemi buldum fakat anakart ve ekran kartı kafamı çok karıştırıyor tavsiyeniz nelerdir? Hepsipay üzerinden alacağım için 2500 TL de oradan gelecek.
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!
www.gamegaraj.com
Yoksa böyle bir sistem mi mantıklı olur ? zaten palit ya da inno seçiliyor.
@YüzbaşıJohnPrice tekrardan merhaba, sistemi aldım sistem geldikten sonra neler yapmam gerekiyor?
Bildiğim ekran kartı montajı, BIOS güncellemesi, Windows yüklemek, driver kurmak bunları yapacağım.
BIOS'tan herhangi bir ayar yapmam gerekecekiyor mu?
@YüzbaşıJohnPrice tekrardan merhaba, sistemi aldım sistem geldikten sonra neler yapmam gerekiyor?
Bildiğim ekran kartı montajı, BIOS güncellemesi, Windows yüklemek, driver kurmak bunları yapacağım.
BIOS'tan herhangi bir ayar yapmam gerekecekiyor mu?
Merhaba, 40.000 TL bütçem var aşağıdaki sistemi buldum fakat anakart ve ekran kartı kafamı çok karıştırıyor tavsiyeniz nelerdir? Hepsipay üzerinden alacağım için 2500 TL de oradan gelecek.
Anakart, SSD, kasa yükselttiydim SSD 16 GB kaldıydı onu da Hepsipay kampanyasından gelecek olan 2500TL ile 32ye yükselteceğim ama şimdi zam yapmışlar sistem ve anakarta.