İlk defa bilgisayar topluyorum bu yüzden bilgisizim. Araştırma yaptım ve en sonunda şöyle bir sistemde karar kıldım ama yine de emin olmadığım için sormak istedim.
Kasa
Anakart: MSI B450M-A Pro Max II AMD B450 soket 4133MHz (OC) AM4 DDR4 M.2
Dış bileşenleri almışken fazla almak istedim. Taşıması kolay olsun diye mini bir klavye ve her yerde kullanmak için kablosuz şeyler seçtim. Telefonda da kullanmak için bir çevirici hub seçtim. Arada bir PS oyunları oynarsam diye de bir kol ekledim. Çevirici çok pahalı duruyor fiyatından emin değilim. Aynı şekilde klavye ve mouse için de fiyatına değer mi emin değilim. Görselde klavye ekli değil ama eklenince 40,200 gibi bir şey oluyor. Sistem montajını yaptırmak isterdim ama seçeneklerde yok maalesef ki.
Aman hocam bu yılda 3060 PC toplamak mantıklı değil net bilgisayara ayırdığınız bütçeyi aktarın arkadaşlar yardımcı olurlar @Kaan Diktaş@517298 bu konularda yardımcı olurlar.
Teşekkürler. Evet dış donanım dediğim onlar. Aklımda monitör, kablosuz klavye ve mouse, kablolu kablosuz fark etmez bir tane de kulaklık almak var. Klavye olarak mini klavyeyi kullanmayı düşünüyorum ama diğerleri hakkında hiçbir fikrim yok.
Teşekkürler. Evet dış donanım dediğim onlar. Aklımda monitör, kablosuz klavye ve mouse, kablolu kablosuz fark etmez bir tane de kulaklık almak var. Klavye olarak mini klavyeyi kullanmayı düşünüyorum ama diğerleri hakkında hiçbir fikrim yok.