Hem ders çalışmak için hem ileride de (4-5 yıl götürecek) kullanılabilecek bir notebook istiyorum. Şarjı uzun gidecek bozulması güç olsun yani dayanıklı bozulma şansı az olsa iyi olur.
Benim aklımda eskiden de baktığım bir Huawei D16 vardı iyi midir bilmiyorum.
Apple MacBook Air 13' M3 Çip 8 Çekirdekli CPU 8 Çekirdekli GPU 16 GB Bellek 256GB SSD Gümüş - MC8H4TU/A ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dizüstü Bilgisayar & Laptop ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Ben MSÜ için bu yıl hazırlanıcağım ve seneye malum kullanamayacağım evdekiler kullanacak ve evde kullanacaklar da oyun oynamaz o yüzden hem benim bu yılımı ve de kardeşimin okul hayatını da idare etmesi lazım.
Hem ders çalışmak için hem ileride de (4-5 yıl götürecek) kullanılabilecek bir notebook istiyorum. Şarjı uzun gidecek bozulması güç olsun yani dayanıklı bozulma şansı az olsa iyi olur.
Benim aklımda eskiden de baktığım bir Huawei D16 vardı iyi midir bilmiyorum.
Ben MSÜ için bu yıl hazırlanıcağım ve seneye malum kullanamayacağım evdekiler kullanacak ve evde kullanacaklar da oyun oynamaz o yüzden hem benim bu yılımı ve de kardeşimin okul hayatını da idare etmesi lazım.
Ben evin tek erkeğiyim ve de zaten seneye gitmiş olacağım kız kardeşimde oyun oynamaz zaten ve de tam bilmiyorum ama bence notebook oyun laptopundan daha fazla dayanır herhalde.