Ben evin tek erkeğiyim ve de zaten seneye gitmiş olacağım kız kardeşimde oyun oynamaz zaten ve de tam bilmiyorum ama bence notebook oyun laptopundan daha fazla dayanır herhalde.
Bize ömrü uzun olması yeter laptoptan fazla anlamadığım için kendim yapamam bir de üstüne yaşadığım şehir de hiç bilgisayar tamircisine rastlamadım, kardeşim aşçı olmak istiyor ben asker aile de bir annem babam kaldı onlarda 101 oynar zaten.
Bize ömrü uzun olması yeter laptoptan fazla anlamadığım için kendim yapamam bir de üstüne yaşadığım şehir de hiç bilgisayar tamircisine rastlamadım, kardeşim aşçı olmak istiyor ben asker aile de bir annem babam kaldı onlarda 101 oynar zaten.
Macbook kadar olmasada 75 Wh batarya ile güzel pil performansı sunar. Verimli ve aynı zamanda güçlü denebilecek bir işlemciye sahip. 3K (2880 x 1800) OLED 120Hz 100% DCI-P3 1,000,000:1 kontrast oranlı harika bir paneli var. Öneririm.