40.000 TL'ye kadar DDR5 sistem önerisi

Xionuss

Hectopat
Daha fazla  
Ben böyle bir kasa yaptım ama ne kadar mantıklı bilmiyorum? Yardımcı olabilir misiniz?
Monitör dahil değil.

Güzel gayet. Kasa ve PSU biraz daha güzel bir marka olabilir gibi. 1 TB SSD yalnız başına çabuk bitebilir.

Kasayı değiştirmen gerekiyor. PSU kalabilir. RAM'leri değiştirmen gerekiyor. Ekran kartı olarak Nvidia taraftarı değilsen, 2.000 TL fazla verip %30 daha fazla performans veren(7900XTX) alabilirsin. Anakart uygundur. Sadece oyun oynayacaksan 7800x3D alabilirsin ama stok bulunmuyor o yüzden 7900X kabul edilebilir.

PSU yine neyse de kasa baya sırıtmış, değişmeni öneririm.
AIO için biraz daha bütçe ayırıp daha sağlam bir şey bakabilirsin.
KC3000 yerine Fury Renegade alabilirsin, N11'den Nays ile vesaire 1700TL civarına geliyordu.
İşlemci olarak 7800x3D'yi beklemeni öneririm.
RAM konusunda da yine daha iyi bir tercih yapılabilir, DDR5 RAM piyasası ile pek bi' alakam yok.

Site hakkında bir bilgim yok ama kart burda daha ucuz.

Güzel gayet. Kasa ve PSU biraz daha güzel bir marka olabilir gibi. 1 TB SSD yalnız başına çabuk bitebilir.
Oyunları ssd'ye depolarım zaten evde hazır 1tb hdd var

Kasayı değiştirmen gerekiyor. PSU kalabilir. RAM'leri değiştirmen gerekiyor. Ekran kartı olarak Nvidia taraftarı değilsen, 2.000 TL fazla verip %30 daha fazla performans veren(7900XTX) alabilirsin. Anakart uygundur. Sadece oyun oynayacaksan 7800x3D alabilirsin ama stok bulunmuyor o yüzden 7900X kabul edilebilir.
Önerebileceğin 1000tllik kasa ve ddr5 ram var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı