40.000 TL'ye kadar iş ve oyun için kullanılacak laptop tavsiyesi

Bütçe
40.000 TL

hysozero

Hectopat
Gençler selam,

Sırf gündelik hayat işlerini halletmesi (iş ve oyun) olarak ara seviye F/P bir cihaz takibi yapıyorum aylardır, Kasım indirimleri vs. de bekliyoruz bir yandan ama laptop tarafına çok para harcamak istemiyorum masaüstü vs. var zaten.

Dışarıdaki pozisyonlarda iş görecek bir şey arıyorum biraz kıl bir takıntım var 14 inç falan arıyorum da baktım olmuyor 16 inç falan alacağım artık.

Aşağıdaki şu 2 ürün 40k limitini geçiyor ama 96 GB RAM olduğunu görünce de acaba yatırsam mı parayı bilemedim. Limit sorunu çok yok fakat ara cihaz düşündüğümden Max 30-35 hadi olsun 40k civarı kayıp yaşamak istiyor gibiyim. İş açısından güçlü bir cihaz lazım, RAM vs. oyun tarafı abartılı değil ama arada oynasam bile Rust, CS:GO, Battlefield 4-5-6, CoD vb. gibi FPS serilerinde gezen biriyim ve Online modda takılıyorum.

Alınmama sebebini de yazabilir misin ? Şimdi önceliğim ekran kartına kıyasla işlemce ve ram gücü. Lenovo ya söylenecekken Game Garaj geçtin ama bununda max ram kapasitesi 32 ve bu benim için yetersiz kalacaktır.

Dediğim gibi, ekran kartı aslında sadece oyun zevki için işlemci + ram daha önemli, ryzenli 4050 modelinde 140w dipnotunu yazmışlar.

intelli 4050 serisinde bir problem mevcut mu ? game garaj'ı inceleyeceğim ekstradan teşekkürler.

Son düzenleme:

Bir tanıdığımda şu ürün var satmayı düşünüyormuş, max gb ram desteği 64 falan baktığında game garaj 0 üründen uyguna gelecek gibi. Buna bir yorumun var mıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…