Hocam sağlam kazık yemişsiniz kabullenin. 40 bine attığım Ryzen 7 8845HS RTX 4060 laptop sizin Laptop'dan fersah fersah üstün ama siz aynı fiyatı verdiniz. Ayrıca i7 13700H 4050 için gereksiz.
Mağazadan alınabilecek en fazla 2-3 model var hepsi kazık tabii ki mağazadan alırsanız kazık yersiniz. Hele bir de MediaMarkt. Öyle bir satış sorumluları var ki kazık yediğinizi anlamıyorsunuz. Dediğim gibi 31-32K ve üzeri kesinlikle 4060 alınmalı. Yani bir de aldığınız laptop marka değil. Neyine ödediniz anlamadım.
13700H çıkalı 2 sene oldu benim attığım Laptop'daki 8845HS yeni işlemci bence sen eski işlemcinle devam et. Ve kazık yediğini kabul et. Ayrıca o laptoplarda sorun falan yok sallama.
Neredeyse 1 yıl fark var arada hocam 8845HS daha yeni.
Evet dostum epeyde karşılaştırdım inceleyebilirsin senin önerdiğin laptop attığında fiyatı 45k idi ve özellikler bakımından tek üstün olduğu kısım ekran kartı ve RAM DDR5 sadece kalanlarına göre karşılaştırdığında benim laptopum daha yüksek puanlı zaten.
Eki Görüntüle 2358039
Hayır neden kabullenmiyorsun yanlış bildiğini onu anlamıyorum tamam 40k ya daha iyi ekran kartlı PC'lerde alabilirdim ama benim bu hoşuma gitti ihtiyacıma göre bunu beğendim ve aldım sorun mu var?
Epeydeki puanlar hiçbir şeyi ifade etmiyor. Ayrıca sizin cihazınız Victus 15 ise kazık değil aşırı kazık yemişsiniz geçmiş olsun.
Sebebi nedir? Doğru şekilde açıklayın tamam diyeceğim.Laptopta AMD alınmaz
Sebebi nedir? Doğru şekilde açıklayın tamam diyeceğim.
AMD her zaman ısınıyor.
AMD her zaman ısınıyor.
Masaüstünde şu ana kadar hep AMD kullandım masaüstü için AMD alınır çünkü soğutmayı sağlayabilirsin ama laptopta zaten her laptop ısınıyor extra olarak AMD daha çok ısınıyor Intel daha dayanıklı ısıya ve ısınma falan yapmıyor boşta laptop 36 derecelerde çalışıyor.
Masaüstünde şu ana kadar hep AMD kullandım masaüstü için AMD alınır çünkü soğutmayı sağlayabilirsin ama laptopta zaten her laptop ısınıyor extra olarak AMD daha çok ısınıyor Intel daha dayanıklı ısıya ve ısınma falan yapmıyor boşta laptop 36 derecelerde çalışıyor.
Evet dostum epeyde karşılaştırdım inceleyebilirsin senin önerdiğin laptop attığında fiyatı 45k idi ve özellikler bakımından tek üstün olduğu kısım ekran kartı ve RAM DDR5 sadece kalanlarına göre karşılaştırdığında benim laptopum daha yüksek puanlı zaten.
Eki Görüntüle 2358039
Hayır neden kabullenmiyorsun yanlış bildiğini onu anlamıyorum tamam 40k ya daha iyi ekran kartlı PC'lerde alabilirdim ama benim bu hoşuma gitti ihtiyacıma göre bunu beğendim ve aldım sorun mu var?
Yükte Forza 4'te ultrada Max 75 derece gördü.