40.000 TL'ye kadar monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
40000

misfit

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Web Programcılığı
Arkadaşım için her şey dahil (kasa+monitör) 40000TL'lik bir sistem arıyorum. Mümkünse AMD+NVIDIA sistem var mıdır önerdiğiniz?

Fiyatlardan dolayı piyasayı fazla takip etmiyorum artık. 40K'yı aşmayacak şekilde şöyle bir ikili düşündüm şimdilik.

Son düzenleme:
Arkadaşım için her şey dahil (kasa+monitör) 40000TL'lik bir sistem arıyorum. Mümkünse AMD+NVIDIA sistem var mıdır önerdiğiniz?

Fiyatlardan dolayı piyasayı fazla takip etmiyorum artık. 40K'yı aşmayacak şekilde şöyle bir ikili düşündüm şimdilik.

Spectrum Edge | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com bunada bakın derim bu bütçede 9060 XT alınmalı bence özelleştirmelerden 16 GB yaparsanız ekran kartını daha iyi olur bütçeyi aşar ama bence değerlendirsin arkadaş ya da soğutucuyu da değiştirebilir alırsa hayırlı olsun.

Fenix Gold | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com ya da bunu alın ama soğutucuyu segotep fz 6 Pro yapabilir.

Son düzenleme:
Spectrum Edge | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com bunada bakın derim bu bütçede 9060 XT alınmalı bence özelleştirmelerden 16 GB yaparsanız ekran kartını daha iyi olur bütçeyi aşar ama bence değerlendirsin arkadaş ya da soğutucuyu da değiştirebilir alırsa hayırlı olsun.

Fenix Gold | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com ya da bunu alın ama soğutucuyu segotep fz 6 Pro yapabilir.
Fenix Gold ufak özelleştirmeler yapınca güzel gibiymiş fakat Segotep markasını ilk kez duyuyorum. Kasa okey gibi ama PSU kafamda soru işaretleri bırakıyor, iyi midir? PC'yi alacak arkadaş fazla anlamıyor bu işlerden, ben alsam söküp satar daha iyi ve bilindik model alır montajlardım ama o yapamaz, PSU'dan kısmamak lazım. Farklı öneriniz varsa onlara da bakabilirim.

Fenix Gold ufak özelleştirmeler yapınca güzel gibiymiş fakat segotep markasını ilk kez duyuyorum. Kasa okey gibi ama PSU kafamda soru işaretleri bırakıyor, iyi midir? PC'yi alacak arkadaş fazla anlamıyor bu işlerden, ben alsam söküp satar daha iyi ve bilindik model alır montajlardım ama o yapamaz, PSU'dan kısmamak lazım. Farklı öneriniz varsa onlara da bakabilirim.

@messinicocugu abi arkadaşa sen yardım eder misin?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı