40.000 TL'ye kadar sistem önerisi

Mehmett12

Decapat
Daha fazla  
40.000TL'ye kadar sistem önerisi fiyat performans monitor mouse klavye dahil.

İkisi 38.5K civarı tutuyor geri kalanada ekipman alabilirsin onun için ayrı konu açsan iyi olur tek tek.

hepsi gereksiz çöp sistem

Böyle sistemler geellikle darboğaz yapma sorunu yaratıyor ve ekran kartı en basit oyun da 89 derece olabiliyor bir şey önerecekseniz parça parça atın.
Buradan sana eğlence çıkmaz dostum başka yerde otlanmanı öneririm bırakta adama yardımcı olalım konu dağılmasın.

Buradan sana eğlence çıkmaz dostum başka yerde otlanmanı öneririm bırak da adama yardımcı olalım konu dağılmasın.

Adama yardımcı olmaya çalışıyorum zaten bir sistem önerecekseniz parça parça atın ki adam iyi inceleyip karar versin.

Adama yardımcı olmaya çalışıyorum zaten bir sistem önerecekseniz parça parça atın ki adam iyi inceleyip karar versin.
Nasıl yardımcı oluyorsun acaba merak ettim. 7500F 4070 nasıl darboğaz yapıyor ve en basit oyunda senin tabirinle 90 derece nasıl oluyor

Bahsettiğin sorunların hiçbiri yok ki sistemde. RTX 4070 ve Ryzen 5 7500F'in darboğaz yaptığı nereden görülmüş yav? Nerede 89 derece oluyormuş? Şu gereksiz hazır sistem düşmanlığını bir salın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…