Benim attığım Ram 32 ve idare eder bir soğutucu var, ayrıca 7600. Senin attığın 7500F kalsa, B650 seçip, ram 32 yapıp sogutucu ekleyince yine 42 civarı ediyor. Ayrıca Asus b650 ve 7600 farkı da var. Colorful seçsem 38.500 yapıyor attığım. Yine en kötü 3000-3500 ₺ oynuyor.
Farka değer fark olmayabilir ama daha az fiyata daha iyi bir ürün almayı kim istemez ki ? Ayrıca anakart farkı da var ve sogutucu dahi yok attıgınızda. Girip tek tek toplayın daha pahalıya geliyor, savunulur yanı yok maalesef.
Farka değer fark olmayabilir ama daha az fiyata daha iyi bir ürün almayı kim istemez ki ? Ayrıca anakart farkı da var ve sogutucu dahi yok attıgınızda. Girip tek tek toplayın daha pahalıya geliyor, savunulur yanı yok maalesef.
Attığın sistemde sapphire geçip,ramleri 32 yapıp, 1 tb ssd seçip, b650 geçince ve kasa 700w ile 39.650 ₺ yapıyor. 1000 ₺ sogutucu de etti 40.650 ₺. Bu paraya karşılık 7500F, Giga B650 alıyorsun ama benim attığım 2700 ₺ daha ucuza 7600 ve asus prime b650 alıyorsun üstüne de daha iyi bir ssd de alıyorsun. Neyi savunuyosun hala anlamadım birader daha ucuza daha iyi parçalar alıyorsun işte açıkca ortada. 5 yaşında çocuğa anlatır gibi anlatıyorum, anlaman lazımdı.